EL TEMPS A BENIDORM ARA

30

21:23 PM

HORA BENIDORM

16ºC

Poc núvol

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Cada quinzena participen 48 jóvens, que gaudixen de nombroses activitats

Comença el 'Programa Estiu' de Joventut per a jóvens de 10 a 16 anys

22 juliol 2022
Comienza el ‘Programa Verano’ de Juventud para jóvenes de 10 a 16 años

Todavía hay plazas para la última quincena de agosto

Una vegada finalitzat el 'Campament d'Estiu' organitzat per la Regidoria de Joventut en la localitat d'Espinosa de los Monteros (Burgos), esta setmana ha començat el 'Programa Estiu', dirigit a jóvens de 10 a 16 anys i que es desenvolupa per quinzenes fins a finals d'agost. L'edil de l'àrea, Jaime Jesús Pérez, ha recordat que "este programa es desplega de dilluns a divendres en horari de demà i oferix una alternativa d'oci, cultural i educativa a menors els pares de les quals treballen durant la temporada estival".

En cadascun dels tres períodes del 'Programa Estiu', que té la seua base en el CEIP Ausiàs March, participen "48 jóvens, dividits en quatre grups de 12". Cadascun d'estos grups "du a terme diverses activitats com a eixides culturals a la ciutat, a la platja o al poliesportiu; tallers; treball d'intel·ligència emocional; esports; jocs; senderisme; cuina, activitats de medi ambient; jocs de taula o cinema de fòrum". A més, "com sol ser habitual, cada quinzena finalitza amb una visita cultural anara de Benidorm".

Pérez ha indicat que el primer període del 'Programa Estiu' finalitzarà el 29 de juliol; mentre que el segon tindrà lloc de l'1 al 12 d'agost. Així mateix, ha informat que "encara queden disponibles places per a l'últim període, del 16 al 29 d'agost". Les persones interessades en estes places poden dirigir-se al Centre d'Informació Juvenil, situat en la plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya. El preu de la inscripció és de 25 euros.

Per a la inscripció és necessari presentar l'imprés de sol·licitud emplenat amb dades personals i sanitàries, una fotocòpia de la targeta sanitària, una fotografia de carnet i la carta de pagament formalitzada.

Audios relacionados
Corte voz 1 - Jaime Jesús Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 - Jaime Jesús Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 - Jaime Jesús Pérez
Audio file