EL TEMPS A BENIDORM ARA

18

14:22 PM

HORA BENIDORM

20ºC

Intervals de núvols

E 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

10%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Benidorm ultima l'adequació de l'aparcament de l'avinguda Cuba amb un centenar de places

28 desembre 2016
Benidorm ultima la adecuación del aparcamiento de la avenida Cuba con un centenar de plazas

A més d'asfaltar el solar, es crearà un xicotet jardí

Avança a bon ritme la millora de la seguretat i mobilitat a Àustria i Alfonso Puchades

L'Ajuntament de Benidorm ultima estos dies l'adequació com a aparcament d'un solar municipal situat en l'avinguda Cuba, enfront del col•legi Miguel Hernández, amb capacitat para al voltant d'un centenar de vehicles. L'alcalde, Toni Pérez, ha explicat que fins hui esta parcel•la "estava sense urbanitzar i funcionava com a zona d'aparcament irregular, sense accessos senyalitzats i sense unes condicions mínimes de seguretat viària".

En els últims dies, s'ha asfaltat la parcel•la i es treballa ja en la construcció de l'entrada i eixida a esta zona d'estacionament, que estaran senyalitzades i regulades. L'alcalde ha detallat que "també hem derrocat el mur que hi havia en el solar i s'ha anivellat la parcel•la, la qual cosa ens ha permés guanyar places d'aparcament fins a arribar al centenar".

Pérez ha assenyalat que una vegada finalitzats els accessos, "només ens restarà el pintat de la senyalització que delimitarà les places d'aparcament, part de les quals estaran reservades a motos i a vehicles de persones amb diversitat funcional". A més, "per a completar l'adequació del solar es farà un xicotet jardí lateral en la zona més pròxima a l'entrada a l'edifici Provima".

L'alcalde ha insistit que "amb esta actuació millorem les condicions d'aparcament d'esta zona i incrementem les places dissuasives en un punt proper a la platja de Ponent, a l'avinguda Jaume I i a tot l'entorn del complex escolar i sanitari de Foietes". En este punt, s'ha referit també a l'adequació d'un xicotet aparcament en els voltants del col•legi Ausiàs March. 

Després de comprovar l'estat de l'aparcament de l'avinguda Cuba, l'alcalde s'ha desplaçat a la intersecció de les avingudes Alfonso Puchades i Àustria, on avancen a bon ritme les obres d'asfaltat i de millora de la mobilitat i la seguretat viària. Pérez ha recordat que estes obres també "solucionaran els problemes d'acumulació d'aigua que es produïxen al pont de l'Aigüera en els dies de pluja i que dificulten la circulació". Per a açò s'ha treballat sobre la calçada i s'ha eliminat la mitjana que separava els carrils de circulació en el pont, així com els murs laterals, deixant una plataforma única en tot el tram en la qual també s'implantarà carril-bici. El gruix de l'obra estarà llest a primers de gener.

També s'està actuant al carrer Àustria per a per a permetre el gir de vehicles a l'esquerra, instal•lant semàfors a la intersecció d'esta amb el pont i reduint així la intensitat de trànsit al Cruce. A més, s'implantarà un nou pas de vianants semaforitzat al carrer Àustria i un altre a l'altura de la Clínica Benidorm.