EL TEMPS A BENIDORM ARA

07

10:11 AM

HORA BENIDORM

11ºC

Intervals de núvols con tormenta

N 35km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

100%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Després de l'experiència en la plaça de la Constitució, el pilot s'amplia ara a este punt emblemàtic del Calvari, on els contenidors es col·locaran de 20.00 a 08.00 hores

Benidorm testa també en l'Hort de Colón el sistema de contenidors llevadissos

28 juliol 2021
Benidorm testa también en l’Hort de Colón el sistema de contenedores de ‘quita y pon’

De Zárate recalca que este sistema millora la imatge de la zona i garantix que s'acomplisquen els horaris per a traure el fem.

La Regidoria de Neteja Viària ha decidit implantar també en la plaça al costat de l'Hort de Colón el sistema de contenidors llevadissos. Com ha recordat l'edil de l'àrea, José Ramón González de Zárate, este sistema limita a determinades hores la presència de contenidors en la via pública i "des de fa dos setmanes funciona ja en la plaça de la Constitució".

De Zárate ha explicat que "a la vista dels bons resultats d'este pilot en la plaça de la Constitució, d'on ens arriben felicitacions de veïns i empresariat, hem decidit portar este sistema a una altra zona que presentava la mateixa problemàtica": la presència de fem al llarg de tot el dia com que no es respecten els horaris marcats en l'ordenança de Medi Ambient.

D'esta manera, a partir de hui un camió instal·larà els contenidors de recollida de residus orgànica al voltant de les 20.00 hores i els retirarà abans de les 08.00 hores de l'endemà.

L'edil ha remarcat que "amb esta fórmula millorarem la imatge d'esta zona tan cèntrica i transitada del barri del Calvari i garantim el compliment dels horaris per a traure els residus que establix l'ordenança".

De Zárate ha apuntat que amb estos pilots en la plaça de la Constitució i Hort de Colón "no sols testem esta fórmula de contenidors llevadissos, sinó que també familiaritzem a ciutadania i establiments amb este sistema que amb el nou contracte de neteja i recollida de residus urbans arribarà, entre altres punts, a les places més concorregudes de la ciutat, a la primera línia, el barri antic i el barri del Calvari". Un contracte, ha recordat, que començarà a funcionar a partir de l'any que ve.

Audios relacionados
Corte voz 1 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 González de Zárate
Audio file