EL TEMPS A BENIDORM ARA

16

15:09 PM

HORA BENIDORM

29ºC

Cel clar

E 25km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Els informes d'Enginyeria conclouen que estes dependències i el centre veïnal no reunixen les exigències normatives

Benidorm tanca l'extensió administrativa de Llimons per indicació tècnica

18 desembre 2017
Benidorm cierra la extensión administrativa de Limones por indicación técnica

L'Ajuntament de Benidorm procedirà al tancament de l'extensió administrativa i centre veïnal del carrer Llimons per indicació dels tècnics municipals, que han constatat que totes dos instal·lacions, posades en funcionament el 2010, no reunixen les exigències normatives per a prestar servici.

Així, un recent informe de l'àrea d'Enginyeria indica que l'espai destinat a extensió administrativa, situat en el semisoterrani del local, "disposa d'escassa il·luminació natural i la ventilació insuficient per a garantir els nivells requerits pel Reglament d'Instal·lacions Tèrmiques en els Edificis (RITE)".

Pel que fa al centre veïnal situat en l'entresòl compta amb una altura de sostre inferior a la requerida en el Reglament que desenvolupa la Llei d'Espectacles Públics, Activitats Recreatives i Establiments Públics.

A la vista d'este informe, el govern local ha comunicat en Junta de Portaveus que s'han donat instruccions perquè, al més prompte possible, es procedisca al tancament i desallotjament d'estes dependències. En el transcurs de la reunió s'ha explicat que la idea inicial era mantenir oberta l'extensió administrativa i procedir únicament al tancament de l'entresòl en el qual es localitza el centre veïnal. No obstant això, esta opció ha hagut de ser descartada donat que els únics lavabos del local, que donen servici a l'extensió administrativa, es troben a l'esmentat entresòl.

En la mateixa Junta de Portaveus s'ha informat del deute que el Consistori manté amb l'arrendatari d'este local, i s'ha abordat com procedir al pagament de la mateixa i com resoldre el contracte de lloguer que està en vigor fins a mitjans del 2018.