EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

06:54 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La ciutat compta amb 21 «gimnasos a l'aire lliure» per a gaudi de la ciutadania

Benidorm «suma» una nova zona bio saludable al carrer Esperanto

30 desembre 2021
Benidorm «suma» una nueva zona biosaludable en la calle Esperanto

L'Ajuntament de Benidorm ha instal·lat una nova zona bio saludable en la
confluència del carrer Esperanto amb Orts Llorca composta per sis elements
confeccionats amb acer galvanitzats, dissenyats especialment per a les persones
grans.

L'actuació complementa els treballs de reposició de la infraestructura d'aigües potables i clavegueram entre les avingudes Orts Llorca i Europa que ha suposat la renovació de voreres, la creació de més places d'estacionament i, concretament al carrer Esperanto, la instal·lació a més de conductes subterranis per a la futura implantació de servicis municipals.

La nova zona de bio saludables "aborda" la "part estètica" d'este important enclavament urbà, que a més "aporta salut i que ja està sent satisfactòriament emprada per molts veïns que acudixen a este espai" ha assenyalat l'alcalde, Toni Pérez, després de recórrer la infraestructura al costat del regidor d'Espai Públic, José Ramón González de Zárate.

El primer edil ha puntualitzat que amb la creació d'estos "gimnasos a l'aire lliure" es "avança en aqueixa ciutat amable que volem que siga Benidorm en cadascun dels seus racons" i, en este cas concret, proporciona ús "públic i saludable" a un espai que, d'una altra manera, hauria quedat diàfan.

La intervenció executada en el subsol impedix la col·locació d'arbratge perquè les arrels podrien penetrar en les canalitzacions. Tampoc és possible la construcció d'un parc per a xiquets perquè els ancoratges dels gronxadors aprofundirien massa en el subsol. Per això l'Ajuntament ha optat per dotar al barri d'una zona esportiva.

Este espai bio saludable proposa als usuaris la realització d'"un circuit d'exercicis sobre aparells que actuen sobre zones concretes del cos i milloren la coordinació, o l'elasticitat", ha matisat Toni Pérez. A més, se li "ha dotat d'ombra" amb la col·locació de tres tendals en forma de vela que li fan destacar encara més en la trama urbana.

Àrees bio saludables de Benidorm

Toni Pérez ha recalcat que la nova zona bio saludable del carrer Esperanto "se suma" a les 20 ja en funcionament a la ciutat, localitzades en: carrer Pallers (Parc La Cala), avinguda de Benissa (Parc Infantil Benissa), carrer Secretari Juan A. Baldovi, avinguda de la Vila Joiosa, avinguda Vicente Llorca Alós (Passeig de Tamarindes), avinguda de Veneçuela, Parc de Foietes (dos, en les seues parts alta i baixa), plaça d'Espanya, Parc d'Elx, Parc de l'Aigüera (dos, en les seues parts alta i baixa), avinguda d'Europa, avinguda de Beniardà, Parc Urbà del Racó de l'Oix, instal·lacions esportives Antonio López Guerrero, carrer President Adolfo Suárez, carrers Itàlia i Andalusia, carrer de Velázquez i Parc de la Séquia Mare.

Audios relacionados
Toni Pérez - Corte 1
Audio file
Audios relacionados
Toni Pérez - Corte 2
Audio file
Audios relacionados
Toni Pérez - Corte 3
Audio file