EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

03:37 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

«Convertir Benidorm en un gran museu a l'aire lliure»

Benidorm suma a la seua oferta cultural un nou Espai d'Art Urba, 'El Camp'

23 setembre 2021
espai urba

Benidorm comptarà d'ací a poc temps amb un nou Espai d'Art Urbà al voltant del Parc d'Elx, en l'antic barri mariner, aprofitant les escales que comuniquen el carrer de Sant Pere amb el passeig. Així ho ha anunciat la regidora de Participació Ciutadana, Ana Pellicer, en una nova trobada amb associacions de veïns emmarcat dins de la campanya 'A peu de carrer'.

Pellicer, al costat del regidor d'Espai Públic, José Ramón González de Zárate, s'ha reunit este matí amb representants de les associacions de Ponent i Plaza España-El Campo i amb membres del Consell Veïnal, entre ells els vicepresidents, Teresa Garrido i Manuel Sánchez Notario. La trobada responia a una de les peticions més recurrents del moviment veïnal: acostar la cultura als barris.

"Continuem apostant –ha dit Pellicer- per transformar la ciutat en un gran museu a l'aire lliure". D'ací la importància dels *Espai d'*Art Urbà que són, ha abundat, "un element expositiu molt potent. Contribuïxen a l'embelliment de la nostra escena urbana" i també, com en esta ocasió són "un reclam per a mantindre molt visca la nostra toponímia".

Tots els Espai d'Art Urbà porten el nom del barri de Benidorm on es localitzen. Seguint esta tendència, el nou es denominarà 'El Camp', "en referència –ha aclarit Pellicer– a este tradicional barri de la nostra ciutat que van habitar pescadors i mariners. Un nom que li ve donat, des de principis del segle XIX, per la seua proximitat al fossar, al nostre Cementeri de la Mare de Déu del Sofratge".

El nou Espai d'Art Urbà comptarà amb cinc opis retroil·luminats, situats pròxims i en les escales d'accés al passeig des de Sant Pere. A més, també "a iniciativa dels veïns", s'estudiarà la possibilitat de realitzar accions complementàries "com la possibilitat de realitzar algun mural o estudiar la creació d'un jardí vertical aprofitat les escales", actuacions que "es troben ja en estudi pels Servicis Tècnics Municipals".

El nou Espai d'Art Urbà 'El Camp' se suma als altres museus a l'aire lliure: El Carrasco, Els Tolls, Ponent, El Pont i Hispanitat. Sis punts neuràlgics en sis barris diferents amb un objectiu molt clar: "convertir Benidorm en un gran museu a l'aire lliure que multiplique l'atractiu de la ciutat per a residents i visitants", ha deixat clar Pellicer.

Audios relacionados
Corte de voz de Ana Pellicer #1
Audio file
Audios relacionados
Corte de voz de Ana Pellicer #2
Audio file
Audios relacionados
Corte de voz de Ana Pellicer #3
Audio file