EL TEMPS A BENIDORM ARA

02

20:18 PM

HORA BENIDORM

12ºC

Núvol con tormenta

N 20km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

100%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Esta vesprada ha tingut lloc la tradicional processó marinera en la qual s'han llançat corones de llorer en memòria dels caiguts en la mar

Benidorm s'ha bolcat amb la festivitat de la Verge del Carme

15 juliol 2018
Benidorm se ha volcado con la festividad de la Virgen del Carmen

Benidorm ha viscut un cap de setmana de festa popular en homenatge a la patrona de la mar, la Mare de Déu del Carme. Ahir dissabte, va tindre lloc la tradicional ofrena en memòria als caiguts en la mar. La imatge, portada per dones, partia a les 20.00 des del Passeig de Colón fins a arribar a la plaça de la Senyoria on es van dipositar corones de llorer.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, i el regidor de Festes, Jesús Carrobles, van dipositar una ofrena en nom de la corporació municipal. També ho varen fer el president de la Comissió de Festes Majors Patronals, Paco Marín, amb les reines majors, Fátima Carrobles i Anna Calbo; i el president de la Comissió de Festes del Carme, Ginés Alvarado i la Marinera d'Honor, Cristina Pérez. Després de l'acte d'homenatge als caiguts en el mar, al que van assistir membres dels diferents grups municipals, va tindre lloc una revetla en el Passeig de Colón.

Hui diumenge, els actes han continuat amb la processó marinera. A les 19.00 hores, es concentraven els festers i autoritats en el passeig de Colón per a dirigir-se cap a l'Església de Sant Jaume i Santa Anna. En la concentració també ha participat l'Associació de Penyes 'Verge del Sofratge', amb el seu president, Dani Luque, al capdavant. Des del temple, i amb la Mare de Déu en processó, la comitiva s'ha traslladat al port on la imatge s'ha situat en la proa d'un vaixell i, acompanyada per diverses embarcacions, ha recorregut la Badia de Benidorm.

Una vegada en alta mar, el grup de submarinisme Nisos Benidorm ha dipositat en el fons una imatge de la Verge i des de l'embarcació principal s'han llançat corones de llorer i resat també en memòria dels caiguts en la mar. Després de la processó, la comitiva s'ha traslladat al Parc d'Elx on Cristina Pérez ha recitat el tradicional vers a la Verge del Carme. Amb posterioritat la imatge ha sigut retornada a l'Església.

Les festes finalitzaran demà dilluns, festivitat de la Verge del Carme. A les 20.30 hores tindrà lloc una missa en l'Església de Sant Jaume i Santa Anna i a les 22.00 es dispararà un castell de focs artificials en la plaça del Castell a càrrec de Pirotècnia Valenciana.