EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

08:06 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Aquest migdia s'ha desplegat la bandera LGTBI+ al balcó de l'Ajuntament, que acull en l'Espai d'Art el 'Mur de la Diversitat'

Benidorm se suma el Dia Internacional de l'Orgull il·luminant El Castell amb els colors de la bandera arc de Sant Martí

28 juny 2021
Benidorm se suma el Día Internacional del Orgullo iluminando el Castell con los colores de la bandera arcoíris

El Castell de Benidorm lluirà esta nit els colors de la bandera arc de Sant Martí representativa del moviment LGBTI+, en commemoració del Dia Internacional de l'Orgull que se celebra a tot el món el 28 de juny, per a donar visibilitat a les reivindicacions d'este col·lectiu que s'estenen a tots els països del planeta.

Al balcó principal de l'Ajuntament s'ha desplegat la bandera multicolor en record dels disturbis d'Stonewall Inn de 1969, en el barri novaiorqués de Greenwich Village, que van suposar un punt d'inflexió en la lluita pels drets i llibertats civils de lesbianes, gais, bisexuals, transsexuals i intersexuals.

A més, l'Espai d'Art municipal acull este matí 'El Mur de la Diversitat', treball realitzat en el taller formatiu sobre prevenció en diversitat sexual i de gènere impartit per les regidories de Benestar Social i Igualtat, de la mà de l'artista Kaufman. Es tracta d'una estructura pintada a grafiti amb poals que simulen un 'Mur de la Diversitat' amb els colors arcs de Sant Martí de la bandera LGTBI+.

L'alumnat del TAPIS, del CEM, el CRIS i menors amb mesures judicials, així com els seus educadors i educadores, han participat en este taller durant la setmana del 21 al 25 de juny. El mural estarà també exposat esta vesprada en l'Espai Jove.

Per altra banda, fins al dimecres 30 de juny es pot participar en els concursos de fotografia en Instagram i de vídeos en Tik Tok organitzats per les Regidories de Benestar Social, Igualtat i Cultura, amb motiu d'esta celebració, les bases de la qual poden consultar-se en l'Espai Jove.

Benidorm se suma el Día Internacional del Orgullo iluminando el Castell con los colores de la bandera arcoíris