EL TEMPS A BENIDORM ARA

21

08:40 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'objectiu de les actuacions que es duran a terme és reforçar la seguretat viària de vehicles i vianants

Benidorm rep 440.000 euros de la Diputació per a actuacions de senyalització horitzontal als carrers de la ciutat´

22 gener 2024
Benidorm recibe 440.000 euros de la Diputación para actuaciones de señalización horizontal en las calles de la ciudad

L'Ajuntament de Benidorm rebrà una subvenció de 439.738 euros de la Diputació Provincial d'Alacant per a escometre actuacions de senyalització horitzontal als carrers del terme municipal. Esta subvenció s'emmarca en el Pla +A prop 2023 a favor dels municipis de la província per a línies d'actuació d'inversions en l'Àrea de Cooperació i va ser aprovada el passat 13 de setembre.

En el cas de Benidorm la subvenció té com a destinació el finançament d'inversions per a ordenar el trànsit i l'estacionament a la ciutat. L'aportació municipal serà de 134.246,38 euros, sent l'import total de la intervenció de 573.984,38 euros.

Segons ha explicat el regidor de l'àrea, Francis Muñoz, amb la consecució d'esta subvenció "reforçarem la seguretat viària tant de vehicles com de vianants als carrers de titularitat municipal, així com millorarem l'accessibilitat universal i sostenible, com hem fet en estos últims anys".

La conseqüència d'estes actuacions serà, segons Muñoz "una millora en la fluïdesa, comoditat i eficàcia de la circulació, així com la reducció del cost social per reducció d'accidents i, per tant, les responsabilitats patrimonials que es pogueren derivar d'una senyalització deficient". En eixe sentit ha assenyalat que "l'objecte del projecte és l'estudi i valoració de les obres més urgents de senyalització en vies urbanes de Benidorm".

Per això ha considerat que el manteniment en bon estat de la senyalització horitzontal, "redunda en una millora de la seguretat viària de tots els usuaris de la via, des de vehicles fins a vianants, més encara quan determinades zones que pogueren veure's afectades pel deficient manteniment de la senyalització horitzontal són entorns especialment sensibles com ara col·legis, centres mèdics, etc.".

Audios relacionados
Corte voz 1 Francis Muñoz
Audio file
Corte voz 2 Francis Muñoz
Audio file