EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

14:26 PM

HORA BENIDORM

22ºC

Cel clar

NE 25km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Les empreses podran presentar les seues sol·licituds fins al pròxim 22 d'octubre

Benidorm reobri el termini per a les ajudes a l'oci nocturn i incrementa el nombre d'activitats beneficiàries

11 octubre 2021
Benidorm reabre el plazo para las ayudas al ocio nocturno e incrementa el número de actividades beneficiarias

La Junta de Govern Local (JGL) de l'Ajuntament de Benidorm ha aprovat la reobertura del termini de sol·licituds per a ajudes a pimes, micropimes i xicotets empresaris autònoms que exercisquen la seua activitat en l'oci nocturn i ha ampliat com a beneficiaris d'estes ajudes a altres grups d'activitat "amb la fi minimitzar l'impacte econòmic de la Covid-19 i arribar al nombre més gran possible de sol·licituds", segons ha explicat l'alcalde de la ciutat, Toni Pérez.

Així, la proposta aprovada hui reobri el termini de sol·licituds fins al pròxim 22 d'octubre i s'inclouen com a beneficiàries les activitats incloses en l'anterior convocatòria i altres noves sota els següents epígrafs:

–Segons llicència municipal d'obertura:

2.7.7 Locals multioci

2.8.6 Saló lounge

-Segons CNAE

5621 Provisió de menjars preparats per a esdeveniments

7021 Relacions públiques i comunicació

7410 Activitats de disseny especialitzat

7311 Agències de publicitat

7721 Lloguer d'articles d'oci i esportius

8230 Organització de convencions i fires

9001 Arts escèniques

9002 Activitats auxiliars a les arts escèniques

9003 Creació artística i literària

9200 Activitats de jocs d'atzar i apostes

9329 Altres activitats recreatives i entreteniment

L'objectiu d'estes ajudes, ha dit l'alcalde Toni Pérez, ha sigut sempre "mostrar el nostre suport i total suport al sector de l'oci nocturn a la vista de les restriccions a les quals s'ha vist sotmés i sent conscients de la importància que té a la ciutat". "Amb esta actuació pretenem" ha continuat "minorar l'impacte econòmic de la pandèmia en este sector, que ha sigut més que evident al llarg de tots estos mesos".

Les ajudes provenen d'una subvenció de 295.000 euros concedida per la Diputació Provincial d'Alacant, mitjançant la qual cada empresa beneficiària rebrà 3.000 euros. Com vulga que en la primera convocatòria es van atendre un total de 57 sol·licituds i es van concedir 168.233 euros, quedava un romanent pendent d'executar de 127.366 euros, que es destinarà ara a les empreses que ho sol·liciten en el nou termini.

A més, l'Ajuntament procedirà a la revisió d'ofici de les sol·licituds ja presentades que van ser denegades per si algun dels expedients poguera resoldre's en sentit favorable després de les modificacions.

El nou termini i l'ampliació d'activitats destí de les ajudes es publicarà en el Butlletí Oficial de la Província i en la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Benidorm.

A estes ajudes pot concórrer qualsevol empresa o autònom amb domicili fiscal a Benidorm que entre l'1 de juliol de 2020 i el 30 de juny de 2021 hagueren reduït la mitjana mensual de facturació en almenys un 25% respecte a la mitjana mensual de 2019.

Toni Pérez ha recalcat que, una vegada més "es constata que des del principi de la pandèmia l'Ajuntament ha derivat i continua derivant tots els recursos possibles per a mantindre en la mesura que puguem a tot el teixit productiu local". L'alcalde s'ha referit, en este sentit, a l'oci nocturn, del qual ha dit "s'ha vist afectat per restriccions permanents per part d'administracions supramunicipals i forma part d'una indústria turística que ha sigut colpejada de manera brutal".

Entre els "conceptes subvencionables" d'estes ajudes s'inclouen despeses com la quota d'autònoms, el lloguer mensual de l'establiment, les despeses d'assessoria i consultoria i els vinculats als contractes d'energia, aigua, telefonia, internet, seguretat o de manteniment d'equips. També, els relatius a préstecs per a l'adquisició del local de negoci, les assegurances d'este, o els derivats del lloguer o adquisició de vehicles afectes 100% a l'activitat.

Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 1
Audio file
Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 2
Audio file
Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 3
Audio file