EL TEMPS A BENIDORM ARA

21

07:59 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Inicialment es prolonga una de les línies del campus de Sant Vicent del Raspeig, amb un autobús d'anada i un altre de tornada

Benidorm amplia el transport universitari al campus de Sant Joan de la UMH

11 octubre 2021
Benidorm amplía el transporte universitario al campus de Sant Joan de la UMH

L'Ajuntament de Benidorm ha ampliat el servici d'autobús universitari al campus de Sant Joan de la Universitat Miguel Hernández (UMH), segons ha informat hui la regidora d'Educació, Maite Moreno, qui ha detallat que hi haurà un autobús d'anada a estes instal·lacions i un altre de tornada. Moreno ha explicat que "encara que la demanda per a este campus és significativament baixa respecte a la que existix per al campus de Sant Vicent del Raspeig, s'oferirà a l'alumnat benidormer que acudix regularment a Sant Joan la possibilitat de disposar d'este servici de transport, prolongant una de les línies que dona servici al campus de la Universitat d'Alacant (UA)".

Així, l'horari d'eixides de l'autobús a Sant Joan és el mateix que s'oferix ara per al campus de Sant Vicent del Raspeig i el d'arribada serà al voltant de les 08.00 hores. Tota la informació sobre la línia i la freqüència ja s'ha traslladat als estudiants que l'agost passat es van interessar pel servici.
Moreno ha recordat que "l'Ajuntament ha assumit este curs la prestació del servici de transport universitari, bonificant a l'alumnat partix del cost del viatge". Un servici que va prestant-se des del 13 de setembre amb huit parades distribuïdes en diferents punts de Benidorm. Les parades es localitzen en: avinguda Severo Ochoa, al costat del col·legi Lope de Vega; Ametlla de Mar, enfront de Mercaloix; avinguda del Mediterrani, al costat de l'establiment comercial Mediterrani 17; avinguda d'Alfonso Puchades, al costat de la cafeteria Nou Nevada i al costat del supermercat Economy; avinguda de Jaume I al costat del Burger King; Armada Espanyola a l'altura de l'hotel Poseidón Playa; i avinguda de la Vila Joiosa al costat del Café Fresno.

La responsable d'Educació ha assenyalat que "fins al pròxim 22 d'octubre es mantindran les freqüències i parades que funcionen des que va arrancar el curs, en el que s'ha denominat Fase 1 del servici". A partir d'aqueixa data, "una vegada s'adjudique el servici de transport universitari fins a final de curs, començarà a operar la Fase 2, en la qual ja s'ampliaran els horaris i es podran escalonar les eixides i retorns des dels campus de Sant Vicent del Raspeig i Sant Joan, facilitant a l'alumnat millors combinacions i connexions".

Per a l'ús d'este transport, l'Ajuntament ha facilitat a l'alumnat que complix els requisits un bitllet multiviatge, en el qual ja està bonificat el 33% del preu del servici que assumix l'administració local. "Tota la informació sobre com sol·licitar l''Unibono' estan a la disposició dels usuaris en la web municipal", en l'enllaç https://benidorm.org/es/ayuntamiento/concejalias/educacion/ayudas/solic….

Moreno ha destacat que "quan l'Associació Benidormense d'Estudiants Universitaris (ABEU) va decidir el mes de març passat de manera sobtada deixar de prestar el servici després de diverses dècades, el govern local va realitzar les gestions pertinents per a garantir que l'alumnat de Benidorm continuara disposant de transport fins a la UA". Fruit d'aqueixes gestions, "l'alumnat de Benidorm va ser atés per l'Associació Vilera d'Estudiants Universitaris (Assoveu), que va gestionar el transport a la UA dels estudiants de la nostra ciutat que es van integrar en esta entitat".

Al final del passat curs escolar, "vam començar a estudiar diferents alternatives per a garantir el servei perquè l'alumnat de Benidorm poguera desplaçar-se durant tot el curs 2021/2022 fins al campus de Sant Vicent del Raspeig i seguir amb regularitat els seus estudis com feia fins ara. Finalment es va optar per assumir este servici, facilitant els autobusos necessaris i bonificant a l'alumnat; un servici que ara ampliem al Campus de Sant Joan".

Audios relacionados
Corte voz 1 Maite Moreno
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Maite Moreno
Audio file