EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

01:16 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament habilita així noves àrees per a la pràctica esportiva i passejos

Benidorm reobri el Parc d'Elx i la Séquia Mare, encara que manté clausurades les zones de joc infantils i de descans

04 maig 2020
Benidorm reabre el Parque de Elche y la Séquia Mare, aunque mantiene clausuradas las zonas de juego infantiles y de descanso

L'alcalde recorda que cal guardar les distàncies de seguretat i seguir les directrius marcades per l'autoritat sanitària

L'Ajuntament de Benidorm reobri hui el Parc d'Elx i el de la Séquia Mare, encara que es mantindran clausurades les zones de joc infantils i bio saludables, així com el mobiliari i àrees de descans i els banys públics, segons ha informat l'alcalde, Toni Pérez. Amb l'obertura de totes dos zones verdes "habilitem nous espais perquè la ciutadania puga fer esport i passejar ara que el Govern d'Espanya ha autoritzat les eixides per a estes finalitats en determinades franges horàries, evitant al seu torn que es produïsquen aglomeracions en altres punts de la ciutat".

L'alcalde ha explicat que "hem optat per obrir el Parc d'Elx per a donar continuïtat al trànsit per als vianants en la primera línia de la platja de Ponent, i pel Parc de la Séquia Mare perquè es va concebre com a espai orientat a l'oci i a l'esport, i per tant idoni per als afeccionats al 'running', a la bicicleta o als llargs passejos".

Toni Pérez ha matisat que "l'obertura d'estos espais serà parcial, ja que al Parc d'Elx mantindrem tancades les àrees infantils i bio saludables, igual que ho estan en la resta de la ciutat"; mentre que "en la Séquia Mare no es podrà fer ús del parc de patinatge i del 'bowl', ja que en estos espais és més difícil garantir que es respecten les distàncies de seguretat". També romandran clausurats els bancs i zones de descans de totes dos instal·lacions per a impedir la concentració de persones, així com els banys públics.

En este punt, l'alcalde ha incidit en què "les autoritats sanitàries indiquen que mantindre la distància de seguretat de dos metres la millor prevenció enfront del coronavirus", i ha recordat a la ciutadania que "cal seguir les directrius marcades per l'autoritat sanitària a l'hora de practicar esport o fer passejos".

Finalment, ha indicat que "progressivament i en funció de com evolucione la situació sanitària, es reobriran al públic altres zones verdes de la ciutat, sempre que puguem garantir l'absoluta seguretat també quant a les distàncies".