EL TEMPS A BENIDORM ARA

01

19:37 PM

HORA BENIDORM

14ºC

Cel clar

N 25km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Els usuaris de l''Abonament Escolar Municipal' pagaran únicament 0,26 euros per viatge

Benidorm reduïx a la meitat el preu del bitllet per a l'alumnat del transport escolar

01 febrer 2023
Transporte escolar

L'Ajuntament s'acull a l'ajuda directa del Ministeri per a bonificar encara més el servici.

A partir de hui i fins al pròxim 30 de juny, l'alumnat del transport escolar municipal pagarà la meitat per utilitzar este servici per a desplaçar-se als centres educatius. Segons ha informat hui l'alcalde, Toni Pérez, "l'Ajuntament de Benidorm ha reduït en una mica més del 50% el preu del bitllet als usuaris de l''Abonament Escolar Municipal', que des d'ara mateix abonaran per viatge 0,26 euros en lloc de 0,54".

L'alcalde ha assenyalat que "des de l'Ajuntament continuem impulsant mesures de suport a la ciutadania en un moment en el qual la inflació està impactant de manera clara en l'economia de les llars, en este cas a més fomentant i afavorint l'ús del transport col·lectiu, una opció més sostenible".

Toni Pérez ha recordat que coincidint amb l'inici de l'est curse 2022/2023, "l'Ajuntament va aplicar una bonificació del 30% al preu del 'Bo Escolar Municipal', que va estar vigent fins al 31 de desembre". "Ara –han traslladat–, reprenem estes ajudes, ampliant la bonificació de l'Ajuntament i reduint per damunt del 50% el preu que abona l'usuari".

El cost restant del bitllet, el que no abona l'usuari, "serà directament assumit per l'Ajuntament, que pagarà aqueix import a l'empresa que presta el servici.

Part d'eixe cost es finançarà amb càrrec a l'ajuda directa sol·licitada al Ministeri de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana per a la reducció del bitllet de transport a usuaris habituals, i el percentatge restant s'assumirà amb recursos del mateix Ajuntament".

En total, aproximadament 300 estudiants de Batxiller i cicles de Benidorm disposen d''Abonament Escolar Municipal' i utilitzen el servici de transport de manera regular. A ells se suma l'alumnat dels col·legis d'Infantil i Primària situats en el complex del Salt de l'Aigua, el Mestre Gaspar López i el Gabriel Miró, el transport del qual assumix al 100% la Regidoria d'Educació.