EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

08:02 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Este servici gratuït es pot sol·licitar a partir de demà i començarà a operar el dia 25

Benidorm reactiva el servici de desinfecció d'accessos a edificis i comunitats

20 gener 2021
Benidorm reactiva el servici de desinfecció d'accessos a edificis i comunitats...

L'Ajuntament manté les tasques de desinfecció diàries d'espais públics i essencials, i els reforça amb una brigada específica de via pública

L'Ajuntament de Benidorm reactiva el servici de desinfecció dels accessos i zones comunes d'edificis i comunitats, segons ha anunciat hui l'alcalde, Toni Pérez. Un servici que va tindre molt bon acolliment en els primers mesos de la pandèmia i que ara es reprén complementant les labors de desinfecció d'espais públics que diàriament es realitzen des de l'Ajuntament a través de l'empresa concessionària de la neteja viària, FCC.

Este servici contempla la desinfecció de les porxades, portals i patis exteriors de les comunitats de propietaris que el sol·liciten, així com les zones d'ús comú obertes a l'ús i trànsit dels veïns i sense cap cost per a les comunitats.

Toni Pérez ha detallat que "com en l'ocasió anterior, els edificis i comunitats interessades podran sol·licitar este servici tan sols enviant un correu electrònic a l'adreça limpiezaviaria@benidorm.org", aportant adreça completa, nom i telèfon de la persona contacte. Este últim aspecte és fonamental perquè les labors de desinfecció aconseguisquen també les zones d'ús i pas comú.

El servici es prestarà de dilluns a diumenge, en torns de matí i vesprada per part d'una brigada de 7 operaris. L'alcalde ha informat que el servei estarà operatiu a partir del pròxim dilluns, 25 de gener, si bé les sol·licituds poden remetre's a partir d'este dijous, dia 21.

L'alcalde ha incidit en què paral·lelament l'Ajuntament mantindrà els altres serveis de desinfecció i lluita contra la Covid-19. D'un costat, amb el servici de desinfecció en la via pública i per barris que es va iniciar la setmana passada, que està compost per 6 operaris i que es desenvolupa en horari de demà. D'un altre, amb la desinfecció diària que des de març es realitza en espais públics, accessos a centres de salut i establiments sanitaris, centres socials, centres d'atenció a majors, servicis essencials, parcs i passejos, parades d'autobús i entrades i eixides dels centres educatius. Este servici es presta amb el canó polvoritzador incorporat al juliol, una furgoneta, 3 hidronetejadores aigualejadores, i 2 màquines netejacontenidors.

En total, "per al conjunt d'estes actuacions, s'establix un dispositiu ininterromput de dilluns a diumenge compost per 21 persones del servici de neteja de Benidorm".