EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

04:05 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Benidorm programa el Festival de Música Infantil el 30 d'abril en l'auditori 'Julio Iglesias'

20 abril 2017
Benidorm programa el Festival de Música Infantil el 30 de abril en el auditorio ‘Julio Iglesias’

L'espectacle familiar obri el calendari d'esdeveniments que s'allargarà fins a novembre

La Regidoria d'Esdeveniments ha presentat el Festival de Música Infantil Benidorm que tindrà lloc el diumenge, 30 d'abril, a partir de les 12.00 hores en l'Auditori 'Julio Iglesias' del Parc de l'Aigüera. El responsable de l'àrea, José Ramón González de Zárate, en companyia del representant de l'empresa promotora, Babyradio, Juan Manuel Venegas, ha anunciat que amb este espectacle es dóna el tret d'eixida al calendari d'esdeveniments que s'allargarà "setmana sí, setmana també" fins a pràcticament les Festes Majors Patronals de novembre.

Respecte al Festival de Música Infantil, espectacle al qual González de Zárate ha qualificat de "molt potent per als xiquets", espera reunir els més xicotets i les seues famílies de tota la comarca, i també a molts dels qui estiguen passant el pont del Primer de Maig a la ciutat, perquè s'espera que Benidorm estiga "de gom a gom" com està "de gom a gom tots els caps de setmana".

Juan Manuel Venegas ha assenyalat que en el festival actuarà el grup il•licità Regomello, format per mestres i professors units "al voltant de la música", a més del conjunt d'Almeria Papanú i el madrileny Raúl Charlo. També es podrà gaudir dels personatges de Babyradio: Mon el Drac, el Donyet Pedrito, Lupito i Fly. Després de passar per Benidorm, l'espectacle es traslladarà a Madrid, Barcelona, València i a altres importants ciutats del país.

Les entrades anticipades tenen un cost de 5 euros (6 en taquilla, el dia de l'espectacle) i es poden adquirir en el Quiosc de la plaça de la Hispanitat i les tendes Juguetilandia d'Altea i Finestrat. També és possible comprar un pas anticipat per a famílies nombroses: cinc persones per 20 euros.

Babyradio és una emissora que emet 24 hores al dia música infantil per la freqüència modulada a Cadis, Sevilla i Madrid. En la resta del país pot seguir-se a través de la seua pàgina web: www.babyradio.es