EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

05:07 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Benidorm, finalista dels Premis Alimara per l'ús de les TIC en la promoció turística

20 abril 2017
Benidorm, finalista de los Premios Alimara por el uso de las TIC en la promoción turística

L'alcalde i la gerent de la Fundació Visit Benidorm assistiran esta vesprada a Barcelona al lliurament de guardons

La ciutat de Benidorm és una de les finalistes de la 33a edició dels Premis Alimara que anualment convoca el Campus CETT de la Universitat de Barcelona –especialitzat en turisme,hoteleria i gastronomia- i que es lliuren esta vesprada a la capital catalana. A través de la Fundació Visit Benidorm, la ciutat està nominada en la categoria d''Ús de les TIC en la Promoció'.

L'alcalde, Toni Pérez, i la gerent de la Fundació Visit Benidorm, Leire Bilbao, s'han desplaçat fins a Barcelona per a assistir al lliurament de premis, que tindrà lloc en l'Hotel Alimara a partir de les 19.00 hores.

Pérez ha explicat que "la nominació està lligada a la campanya impulsada per la Fundació per a la implantació de la tecnologia 'beacons' en la nostra destinació com una eina directa per a la promoció i comunicació amb l'usuari". L'ús d'esta tecnologia està vinculat a l''app' de Visit Benidorm, i va començar a funcionar el passat any.

L'alcalde ha destacat que "el fet de ser finalistes en estos guardons, en els quals es reconeix la innovació i l'encert en matèria turística, evidencia que els qui entenen d'innovació consideren que estem fent les coses bé, i ens reafirma que l'aposta decidida del sector públic i privat per fer de Benidorm una destinació turística intel·ligent és molt convenient i avança pel bon camí". "Estem sent referent en l'àmbit nacional i internacional en l'ús de les noves tecnologies aplicades al turisme com en el seu moment vam ser pioners a apostar per esta indústria, vital per a l'economia espanyola", ha afegit.