EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

07:30 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El president d'Hosbec, Toni Mayor, rebrà l'esment especial dels premis 'Ciutat de Benidorm' per la seua contribució al Turisme de Benidorm i la Comunitat Valenciana

Benidorm premiarà en el Dia del Turisme a RTVE, Alaska, Máximo Huerta i Hotel Don Pancho

20 setembre 2022
Premios Turismo

L'Ajuntament concedirà els Premis Turisme 'Ciutat de Benidorm' a rTVE, a Olvido Gara –Alaska– i Máximo Huerta, i a l'Hotel Don Pancho, en les categories Internacional, Nacional i Local/Autonòmic d'estos guardons respectivament.

Així ho ha acordat la Junta de Portaveus, que també ha decidit que el president d'Hosbec, Toni Mayor, reba l'Esment Especial d'estos premis, que previsiblement s'entregaran el pròxim 27 de setembre, coincidint amb el Dia Internacional del Turisme. La proposta serà elevada al ple del pròxim dilluns dia 26.

En esta edició dels premis, Benidorm reconeixerà a RTVE per la projecció que ha suposat per a la ciutat en l'àmbit internacional el Festival d'Eurovisió lligat a la celebració i èxit del Benidorm Fest. També el rastre del Benidorm Fest es deixa sentir en la categoria Nacional dels premis, en la qual es distingix a Olvido Gara i Máximo Huerta, que van ser presentadors de les 3 gales del certamen. Més enllà de la seua participació al Benidorm Fest, tant d'Olvido Gara com a Máximo Huerta són "dos grans prescriptors de la nostra ciutat i la nostra destinació", segons ha destacat l'alcalde Toni Pérez.

En l'àmbit local, l'Ajuntament premiarà a l'Hotel Don Pacho "un dels establiments més emblemàtics de la ciutat per la qualitat de les seues instal·lacions, el seu exquisit tracte als clients i la seua trajectòria al llarg dels seus cinquanta anys d'existència". Pérez ha ressaltat a més que l'hotel Don Pancho "és hui un dels principals hotels de la Comunitat Valenciana, posseïdor de nombrosos reconeixements d'operadors turístics i institucions públiques i privades".

Finalment, Benidorm també reconeixerà l'aportació de Toni Mayor Suárez a l'expansió de la patronal hotelera Hosbec, que sota la seua presidència ha ampliat la seua implantació a la Comunitat Valenciana i incrementat el nombre de socis. L'alcalde ha remarcat que Major "ha sigut un ferm defensor del model Benidorm, de la ciutat compacta, del turisme de sol i platja i impulsor de la col·laboració entre les administracions públiques i el sector privat per a la promoció de les destinacions".

Audios relacionados
Corte voz 1Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Toni Pérez
Audio file