EL TEMPS A BENIDORM ARA

06

18:25 PM

HORA BENIDORM

24ºC

Cel clar

NE 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Benidorm posa en funcionament un Skate Park en el disseny del qual han col·laborat els mateixos usuaris

06 març 2017
Benidorm pone en funcionamiento un Skate Park en cuyo diseño han colaborado los propios usuarios

Són les primeres instal·lacions del Parc de la Séquia Mare que ocuparà 70.000 m2 dedicats a l'"oci saludable"

L'Skate Park públic de Benidorm acaba d'entrar en funcionament. Una instal·lació nova, reclamada durant llarg temps pels usuaris, que es veien obligats a practicar el seu esport favorit en zones urbanes que no estaven preparades per a açò.

La instal·lació forma part del nou Parc de la Séquia Mare, 70.000 m2 destinats a l'"oci saludable en un ambient absolutament natural", ha anunciat l'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, amb el que es complix el "desig de moltes generacions de joves de la nostra ciutat". L'alcalde, acompanyat per la primera tinent d'alcalde, Ana Pellicer i els regidors de Parcs i Jardins, José Ramón González de Zárate; de Seguretat Ciutadana, Lorenzo Martínez; i l'edil del Grup Municipal Ciutadans (C's), Juan Balastegui, ha realitzat una visita a la instal•lació i ha intercanviat opinions amb els nous usuaris. Este emplaçament ha suposat un desemborsament de 50.000 euros que es vorà acompanyat "de noves inversions" al llarg del 2017, ha precisat Pérez.

"La nostra intenció –ha dit l'alcalde- és que este Parc de la Séquia Mare albergue també un patinòdrom" perquè tot aquell "a qui li agrada i gaudix patinant, especialment xiquets i xiquetes de Benidorm", dispose d'una instal·lació de primer ordre on practicar el seu esport "amb total seguretat i tranquil·litat".

Benidorm, amb l'entrada en funcionament d'esta instal·lació, incorpora un "valor nou" a la seua oferta esportiva i turística. Se satisfà la reivindicació dels demandants d'este tipus d'activitats locals i també d'"aquells que vénen a visitar-nos perquè és un atractiu que s'està imposant, especialment a Europa", ha insistit Toni Pérez. Esta "xicoteta oferta" encara de Benidorm, serà en el futur "inigualable i comparable als millors atractius per a la pràctica de l'skateboarding o la bicicleta", ha finalitzat l'alcalde.

Amb la col·laboració dels 'skaters'

L'Skate Park de Benidorm ha sigut realitzat per l'empresa Copinramps, especialitzada en la realització d'instal·lacions específiques per a la pràctica del Skate, Roller, Scooter i BMX. Per al disseny de la instal·lació, els responsables de l'empresa han comptat amb la col·laboració dels primers interessats en la seua construcció: els 'skaters' de Benidorm. Així ho ha confirmat Marcos Velasco, representant de la mercantil. "Parlem amb la gent local –diu- per a vore què és el que esperen i què és el que volen". El nou Skate Park "és diferent perquè no hi ha cap així en tota la Comunitat Valenciana", ha insistit Velasco.

El de Benidorm compta amb tots els elements que anhelen els practicants d'esta modalitat esportiva: rampa, calaixos, jump ramp, quarter, etc. i a pesar que no s'havia anunciat pels canals municipals oficials la seua engegada, desenes de joves gaudixen ja del seu esport favorit. "Sempre ens passa el mateix", ha dit Velasco, es pot pensar que no hi ha patinadors, però quan es construïx la pista "apareixen de sota les pedres" el que, a parer seu, demostra la "moltíssima demanda" que hi ha per a esta pràctica esportiva.

Des de la Regidoria de Parcs i Jardins es recorda que el recinte, com a tal, no és una zona d'esbarjo o passeig, sinó que està íntegrament dedicat a la pràctica esportiva. També és obligatori l'ús del casc i "molt recomanable" altres proteccions, com coderes o genolleres. També s'aconsella als amants de l'Skate que siguen responsables i facen ús de la pista d'acord amb el seu nivell i habilitats.