EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

16:13 PM

HORA BENIDORM

27ºC

Cel clar

E 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El govern proposarà al Consell de Mobilitat convertir en zona de vianants provisionalment nous espais per a guanyar zones de passeig i espai per a les terrasses

Benidorm obri parcialment el Parc de l'Aigüera per a passejar i fer esport

06 maig 2020
Benidorm abre parcialmente el Parque de l’Aigüera para pasear y hacer deporte

L'Ajuntament de Benidorm reobri hui parcialment al públic el Parc de l'Aigüera per a incrementar els espais per al passeig i la pràctica esportiva en esta fase 0 del pla de desescalada, una vegada que el Govern d'Espanya ha autoritzat les eixides per a estes finalitats en diferents franges horàries. L'alcalde, Toni Pérez, ha explicat que "igual que vam fer el dilluns amb els parcs d'Elx i de la Séquia Mare, habilitarem la zona de passeig, deixant clausurats els espais d'interacció social com són les àrees de jocs infantils i bio saludables, la pista poliesportiva, els bancs i els amfiteatres". També romandran tancats els banys públics.

Toni Pérez ha assenyalat que "volem que, a més de comoditat, la ciutadania compte en les seues eixides amb les màximes garanties sanitàries i per este motiu, atenent les recomanacions per a la prevenció de contagis, es mantinguen clausurades les zones més susceptibles de generar el contacte social".

L'alcalde ha indicat que "la nostra intenció és continuar donant més espais a la ciutadania en les seues eixides, i progressivament anar reobrint les zones verdes de Benidorm". En este sentit, ha recalcat que "en els últims anys hem anat donant cada vegada major protagonisme al vianant a la nostra ciutat, ampliant voreres, convertint en zona de vianants carrers, i generant cada vegada més zones en les quals practicar esport, una aposta que ha demostrat tindre molts avantatges des del minut un i especialment en la situació actual".

Per això, ha subratllat que "volem continuar aprofundint en esta línia de treball"; i ha avançat que el govern local i els tècnics municipals elevaran al Consell Assessor de Mobilitat d'este divendres, 8 de maig, una proposta per a "augmentar els espais per als vianants mentre dure la situació generada per la crisi de la *Covid-19, així com les seues conseqüències".

Esta proposta, ha incidit, "té una doble finalitat". D'una banda, que "la ciutadania compte amb més espai durant les seues eixides per a passejar o practicar esport evitant així les concentracions de persones"; i d'altra banda, facilitar la volta a l'activitat de bars i cafeteries, permetent que "part d'aqueixos espais es puguen destinar temporalment a la redistribució de les terrasses d'estos establiments, mentre es mantinga la limitació d'aforaments decretada pel Govern d'Espanya per al sector".