EL TEMPS A BENIDORM ARA

04

12:56 PM

HORA BENIDORM

24ºC

Poc núvol

C 0km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Els esforços realitzats han permés avançar els terminis quasi dos mesos

Benidorm obri l'avinguda Beniardà als vehicles d'emergència davant la imminència de l'obertura total de la via

27 maig 2023
Apertura de la avenida Beniardá para emergencias
Apertura de la avenida Beniardá para emergencias

La Regidoria de Mobilitat de l'Ajuntament de Benidorm ha informat hui de l'obertura del soterrament de l'avinguda Beniardà per al trànsit dels vehicles d'emergència. Es tracta del pas previ a l'obertura de la via per a tots els vehicles, que serà imminent, atés que les principals labors ja han finalitzat.

D'esta manera, des de hui el pas subterrani de l'avinguda, que suposava el gruix de les obres que s'han desenvolupat en els últims mesos, ha tornat a quedar obert. De moment, i a l'espera que de manera imminent es done llum verda a l'obertura definitiva, els vehicles d'emergència com a ambulàncies, Policia Local, Policia Nacional o Guàrdia Civil, bombers i similars són els únics autoritzats a utilitzar el pas subterrani.

L'avinguda Beniardà va quedar tallada al trànsit el passat 15 de setembre per a iniciar els treballs de soterrament de la calçada, treballs que si bé no han culminat encara, sí que han finalitzat en la part més important, que permetrà recuperar la normalitat en el trànsit rodat.

De fet, la previsió per a tornar a obrir la via se situava en deu mesos, amb el que el càlcul situava la data de reobertura a final de juny o primers de juliol. No obstant això, els esforços realitzats per a avançar els terminis han donat resultat i la mateixa s'ha pogut obrir abans d'acabar el mes de maig.

Mentrestant, la ciutat ha respost de manera eficient a l'enorme repte que suposava anul·lar una de les principals vies d'entrada a Benidorm, amb una càrrega diària de més de 30.000 vehicles. En aqueix sentit, l'Ajuntament ha reconegut en nombroses ocasions l'excel·lent comportament dels conductors que en un percentatge elevadíssim han atés totes les recomanacions i itineraris alternatius proposats perquè el trànsit funcionara correctament.

Video Url