EL TEMPS A BENIDORM ARA

02

05:00 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Benidorm millora les bonificacions de l'autobús urbà

21 setembre 2017
Benidorm mejora las bonificaciones del autobús urbano

El servici creix en cinc vehicles que oferixen carregador per a mòbil i que, igual que la resta de la flota, tenen wifi

Benidorm millorarà les bonificacions als usuaris de l'autobús urbà. Així, explicarà d'ací a poc temps amb un nou bo de transport urbà per a empadronats amb el qual es podrà fer fins a un màxim de 40 viatges en dos mesos, i consolida les bonificacions que ja reben els ciutadans majors de 65 anys, els menors de 31 i les persones amb un grau de discapacitat igual o superior al 33%.

El conveni per a millorar el servici públic de transport urbà ha sigut signat hui per l'alcalde, Toni Pérez, i Carlos Arias en representació d'Avanza, grup del qual forma part la concessionària Llorente Bus. A la signatura del conveni, que s'ha fet coincidint amb el Dia del Transport Públic dins de la programació de la Setmana Europea de la Mobilitat, també ha assistit el regidor de l'àrea, José Ramón González de Zárate; i Luis González, gerent de concessionària.

L'alcalde ha destacat que el nou conveni "reduïx de 40 a 33 el percentatge de discapacitat que ha de tenir reconegut un usuari per a ser beneficiari de les bonificacions en el transport", al mateix temps que fa referència a les bonificacions per als usuaris del centre municipal Pepa Esperanza i per a estudiants dels centres públics de la ciutat, regulats en convenis complementaris.

Així mateix, ha afegit que este document "seu les bases d'un servici més eficient i més eficaç", i planteja "qüestions de futur com la implantació d'aparcaments dissuasius, i de com els autobusos adaptaran els seus itineraris per a connectar estos espais amb el centre urbà i les platges".

Pérez ha valorat "l'esforç que en els últims mesos ha realitzat l'empresa concessionària perquè la flota d'autobusos estiga a l'avantguarda tecnològica, encaixant així amb el model de ciutat i amb l'aposta municipal per fer de Benidorm la primera destinació turística intel·ligent". Així, "el 100% dels vehicles del transport urbà estan dotats de wifi", inclosos els incorporats i presentats hui: quatre autobusos i un microbús. Sobre estos, l'alcalde ha destacat que "porten també incorporats carregadors per al mòbil a través d'USB".

Carril bici-bus-taxi de l'avinguda del Mediterrani

Dins dels actes programats per al Dia del Transport Urbà, membres de la corporació i tècnics han recorregut el carril per a autobús, taxi i bicicleta que s'ha implantat a manera de prova en l'avinguda del Mediterrani amb l'objectiu de reduir la velocitat i l'índex d'accidents en esta via. La programació s'ha tancat amb una ponència sobre 'Transport, PMUS i participació ciutadana' en la qual han participat els professors de la Universitat d'Alacant Armant Ortuño i Manuel Ríos Pérez; tècnic redactor del PMUS de Benidorm, Jesús Alba López; i un representant de la Unitat de Trànsit de la Policia Local.