EL TEMPS A BENIDORM ARA

02

03:52 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Del 15 de gener al 15 de febrer s'ha retirat tot el mobiliari per a garbellar l'arena i facilitar que es netege de manera natural

Benidorm millora el punt de platges accessibles de la Cala dins de les actuacions de posada a punt dels arenals

20 febrer 2022
Mejora del punto de playas accesibles en La Cala
Mejora del punto de playas accesibles en La Cala

La zona de Tamarindes suma un llavapeus al costat del nou accés.

La Regidoria de Platges, de la mà de l'empresa encarregada de la gestió integral d'estes, RA Benidorm, han finalitzat ja les labors de posada a punt dels arenals de cara a l'inici de la nova temporada i que enguany ha inclòs la millora del punt de platges accessibles de la Cala.

L'edil de l'àrea, Mónica Gómez, ha explicat que "les platges tenen un manteniment diari i constant al llarg de tot l'any, si bé tradicionalment i coincidint amb el descens de banyistes s'aprofiten els primers compassos de l'any per a fer operacions de major relleu".

Així, "entre el 15 de gener i el 15 de febrer es retira el mobiliari i instal·lacions de les platges per a procedir a la seua neteja natural". Per a això, es garbella la superfície de la platja per a voltejar l'arena i possibilitar que l'acció ultraviolada del sol la desinfecte. Conclòs este període, es reposen novament el mobiliari i les instal·lacions.

Dins de les actuacions extraordinàries, Gómez ha detallat que "s'ha renovat el punt de platges accessibles de la Cala, substituint tant les estructures com els tendals que faciliten les zones d'ombra d'esta instal·lació"; una inversió que ha rondat els 9.500 euros. Així mateix, s'ha instal·lat un nou equipament de llavapeus al costat del nou accés del Passeig de Tamarindes, on s'han eliminat l'antic moll de càrrega i la rampa annexa que estaven en desús generant-se més espai i seguretat per a banyistes i vianants.

Mejora del punto de playas accesibles en La Cala
Mejora del punto de playas accesibles en La Cala