EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

09:46 AM

HORA BENIDORM

28ºC

Cel clar

S 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

S'oferixen recomanacions sanitàries davant les altes temperatures i de seguretat per a evitar ser víctima de pràctiques il·legals

Benidorm llança una campanya amb consells per a millorar l'estada dels turistes a la ciutat

19 juliol 2023
Campaña 'Tus mejores vacaciones'

S'oferixen recomanacions sanitàries davant les altes temperatures i de seguretat per a evitar ser víctima de pràctiques il·legals.

Les Regidories de Seguretat Ciutadana i Sanitat de l'Ajuntament de Benidorm han llançat una campanya informativa molt visual amb una sèrie de consells que tenen com a objectiu millorar l'estada i l'experiència dels turistes en la localitat. Consells que tenen a veure tant amb recomanacions sanitàries relacionades amb la calor i les altes temperatures com en matèria de seguretat per a no ser víctima de pràctiques il·legals.

La campanya s'ha posat en marxa hui i es prolongarà durant tot l'estiu, amb reforços en moments puntuals. La mateixa serà visible en marquesines, cartells, opis, pantalles d'informació ciutadana i, en general, en la major part dels elements del mobiliari urbà de Benidorm. A més, segons ha avançat el regidor de Seguretat Ciutadana, Jesús Carrobles, també es repartiran 500 cartells entre els hostalers associats a Abreca i Cobreca per a repartir als clients en els seus establiments i es potenciarà amb presència en xarxes socials "i en qualsevol suport que es considere oportú".

Amb l'eslògan 'Les teues millors vacances a Benidorm' la campanya s'ha editat en dos idiomes –espanyol i anglés– i pretén informar els turistes sobre accions a evitar per a traure el màxim profit a la seua estada en termes sanitaris i de seguretat.

Així, es recomana sobre la limitació de l'exposició directa al sol, la necessitat de protegir-se i de ventilar les estades. Igualment, es recomana no fer exercici físic durant les hores centrals del dia. Sobre la vestimenta s'aconsella vestir roba adequada, de colors clars i cobrir la major part del cos, amb especial atenció al capdavant. D'igual manera s'alerta del perill de deixar a xiquets, persones majors o mascotes a l'interior del vehicle.

En matèria de seguretat, la campanya al·ludix a la pràctica del joc de triler i informa els turistes de què no es tracta d'un joc i que, per tant, no es deixen enganyar, pels qui els animen a participar en esta activitat il·legal. També s'alerta que la venda de begudes sense control sanitari és un perill per a la salut i que no cal fiar-se de les persones que puguen oferir-los begudes a les platges perquè estes consumicions manquen de qualsevol garantia o control sanitari.

Carrobles ha assenyalat que amb esta campanya "pretenem que els nostres visitants tinguen la informació accessible i visible en tot moment per a evitar experiències desagradables i que, pel contari, puguen gaudir de les seues vacances a Benidorm".

L'edil ha recordat que l'Ajuntament ha reforçat la presència policial a les platges de la ciutat per l'època estival, incrementant de manera important el nombre d'efectius destinats a la vigilància dels arenals". Una vigilància de la qual "en les hores de major ocupació s'encarreguen 16 agents" i que "es realitza no sols a peu de platja i en els passejos marítims, sinó també des de l'aigua i des de l'aire gràcies al servici de zodiac i dron". Un reforç que podrà ser major en la secció de Platges de la Policia Local "gràcies a les huit comissions de servici que ara mateix hi ha en tràmit i que possibilitaran l'arribada de nous agents".

Carrobles ha afirmat que "la Policia Local continuarà actuant i perseguint pràctiques no autoritzades a les platges i denunciant i sancionant a les persones infractores".

Campaña 'Tus mejores vacaciones'
Audios relacionados
Corte voz 1 Jesús Carrobles
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Jesús Carrobles
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Jesús Carrobles
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 Jesús Carrobles
Audio file