EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

20:17 PM

HORA BENIDORM

17ºC

Cel clar

N 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La convocatòria es finança a través d'una subvenció de la Diputació Provincial d'Alacant de prop de 300.000 euros

Benidorm llança ajudes de fins a 3.000 euros per a l'oci nocturn

22 juliol 2021
Benidorm implementa ayudas al ocio nocturno

Una vegada es publiquen les bases en el BOP, el termini de sol·licitud serà de deu dies

L'Ajuntament de Benidorm ha rebut de la Diputació Provincial d'Alacant una subvenció de prop de 300.000 euros per a minimitzar l'impacte de la Covid-19 sobre el teixit econòmic i empresarial de la ciutat; una subvenció que "es destinarà íntegrament a ajudes directes al sector de l'oci nocturn", segons ha informat hui l'alcalde, Toni Pérez. La Junta de Govern Local (JGL) ha aprovat ja les bases que regiran esta convocatòria que preveu ajudes de fins a 3.000 euros.

L'alcalde ha assenyalat que "a la vista de les diferents restriccions a què s'ha vist sotmés el sector de l'oci nocturn, i sent conscients de la seua importància a la ciutat, amb este programa d'ajudes volem recolzar a les pimes, micropimes i autònoms que exercisquen esta activitat a Benidorm".

Segons els requisits establits per la Diputació i inclosos en les bases, podran optar a estes ajudes les empreses o autònoms amb domicili fiscal a Benidorm i que "entre l'1 de juliol de 2020 i el 30 de juny de 2021 hagen reduït la mitjana mensual de facturació en almenys un 25% respecte a la mitjana mensual de 2019".

Toni Pérez ha fet "una anomenada a empresaris, pimes i micropies del sector de l'oci nocturn de Benidorm al fet que acudisquen a esta convocatòria"; i ha incidit en què "des del principi de la pandèmia l'Ajuntament ha derivat i continua derivant tots els recursos possibles per a mantindre en la mesura que puguem a tot el teixit productiu local". En este cas, ha recalcat, a "un sector d'oci nocturn que s'està veient afectat per restriccions permanents en este tram de la pandèmia" i que "forma part d'una indústria turística brutalment colpejada".

Tal com ha avançat l'alcalde, "una vegada es publiquen les bases d'esta convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província, s'obrirà un termini de deu dies naturals per a sol·licitar i tramitar estes ajudes a través de la Seu Electrònica municipal: https://sede.benidorm.org".

En la mateixa Seu Electrònica també es publicaran les bases d'estes ajudes, que a grans trets establixen que podran participar de la convocatòria les empreses o autònoms que compten amb llicència municipal d'obertura en vigor i estiguen donats d'alta en algun dels següents epígrafs: 1.2.5. / 2.7.1. / 2.7.2. / 2.7.3. / 2.7.4. / 2.7.6.

Entre els "conceptes subvencionables" d'estes ajudes s'inclouen despeses com la quota d'autònoms, el lloguer mensual de l'establiment, les despeses d'assessoria i consultoria i els vinculats als contractes d'energia, aigua, telefonia, internet, seguretat o de manteniment d'equips. També, els relatius a préstecs per a l'adquisició del local de negoci, les assegurances d'este, o els derivats del lloguer o adquisició de vehicles afectes 100% a l'activitat.

Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 1 Empleo Ayudas
Audio file
Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 2 Empleo Ayudas
Audio file
Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 3 Empleo Ayudas
Audio file
Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 4 Empleo Ayudas
Audio file