EL TEMPS A BENIDORM ARA

02

09:06 AM

HORA BENIDORM

14ºC

Cel clar

E 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El cost del projecte ascendix a 96.771 euros i s'ha sol·licitat una subvenció a la Secretaria d'Estat

Benidorm instal·larà nous punts de llum tecnològics amb accés wifi gratuït en àrees comercials

11 juliol 2018
Benidorm instalará nuevos puntos de luz tecnológicos con acceso wifi gratuito en áreas comerciales

Benidorm ha sol·licitat una subvenció a la Secretaria d'Estat per a millorar l'accessibilitat i la seguretat en àrees comercials amb la instal·lació de tres punts de llum tecnològics i de control d'accés, en les confluències del Parc d'Elx amb el Passeig de la Carretera, carrer Mercat amb Tomás Ortuño i el carrer Gambo. Així ho han anunciat este matí conjuntament els regidors de Comerç, Ana Pellicer, i d'Escena Urbana, José Ramón González de Zárate.

Ana Pellicer ha aclarit que estes ajudes, que ja van ser concedides a Benidorm el passat any, es tramitaran a través de la Cambra de comerç, que és l'entitat que canalitza les ajudes a ajuntaments, consorcis i associacions "per a modernitzar i millorar el comerç en les zones turístiques". Pellicer ha precisat que l'import de la inversió serà de 96.771, 24 euros.

Per la seua banda, l'edil responsable d'Escena Urbana ha indicat que Benidorm "continua així amb la seua línia de subvencions que se sumen a les obtingudes ja amb l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible (EDUSI), Patrimoni, anelle ciclista o ocupació". Una dinàmica que va permetre l'any passat millorar l'accessibilitat i l'arbrat del carrer Ametlers i que proporciona "una sensació més amable a la gent que es desplaça pels establiments comercials". Amb el projecte de l'any passat, De Zárate ha recordat que es va poder instal·lar un punt tecnològic en la plaça de Neptú, amb wifi gratuït per a qualsevol usuari.

De Zárate ha recordat que Benidorm ja disposa de set d'estos punts tecnològics d'accés wifi gratuït: Tomás Ortuño amb Llimons, en l'Hort de Colón, Llimons amb Ametlers, plaça de Neptú, dos en el carrer Girona i un altre en la confluència de Vicente Llorca Alòs amb Montbenidorm, a La Cala. "Enguany —ha dit González de Zárate— volem posar tres més: en el carrer Gambo, en Martínez Alejos i en Passeig de la Carretera".

Millorar la seguretat

El regidor d'Escena Urbana ha recordat que després dels atemptats de l'agost passat a Barcelona, el Consell de Mobilitat "va estipular que calia ampliar les mesures de seguretat en la ciutat". De fet, en 2017 es varen posicionar jardineres. Enguany, l'opció triada per l'Ajuntament serà la dels pilons abatibles. Cada piló "estarà monitorat des del centre de control" el que permetrà el pas de vehicles de servici, fem, recollida de vidre, càrrega i descàrrega, etc. De Zárate ha avançat que estos pilons se situaran en les confluències del Parc d'Elx amb el Passeig de la Carretera, del carrer Mercat amb Tomás Ortuño, i en el carrer Gambo.