EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

04:07 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament presentarà estos pròxims dies noves actuacions com a aparcaments públics, vies de plataforma única o inversions en transport públic

Benidorm inicia la 'Setmana de la Mobilitat' amb l'objectiu de millorar la salut mental, física i les mesures de seguretat de la població

15 setembre 2021
Cartel de la Semana de la Movilidad

Benidorm celebrarà des del 16 al 22 de setembre la Setmana Europea de la Mobilitat, amb un eix central basat en la Mobilitat Sostenible, Saludable i Segura, que a la ciutat comptarà amb un gran nombre d'actes i presentació de projectes i actuacions. Esta Setmana de la Mobilitat se centra a més en continguts com la salut mental, la salut física, mesures de seguretat i resposta enfront de la Covid-19.

Segons ha avançat el regidor de l'àrea, José Ramón González de Zárate, al llarg d'estos dies es presentaran "plataformes úniques per a potenciar la prioritat per als vianants, recuperar espais que no tenien les persones, espais empàtics, també noves inversions al Parc Infantil de Trànsit o inversions en transport públic per a fomentar-lo".

González de Zárate ha incidit en la "necessitat" de totes les ciutats de noves places d'aparcament i, en eixe sentit, ha recordat que en els últims anys Benidorm ha creat més de 5.000 places. A més, ha avançat que "posarem en marxa algun pàrquing dissuasori més i presentarem uns altres de cara al futur de la ciutat".

Benidorm, conscient dels beneficis de la mobilitat sostenible, saludable i segura, aposta per diverses mesures i projectes que es donaran a conéixer al llarg d'estos pròxims dies.

Demà dijous tindrà lloc la presentació d'una nova via de plataforma única en el barri antic. El divendres 17, vorà la llum una actuació executada al carrer Itàlia consistent en el pintat d'un tram de 100 metres de calçada, ideada perquè els més xicotets s'animen a córrer emulant una carrera de velocitat en una pista d'atletisme.

El dissabte el protagonisme el tindrà el Parc Infantil de Trànsit, lloc en el qual es presentaran les novetats del recinte i les actualitzacions que s'han dut a terme. Un dia després, l'Ajuntament presentarà en el Racó de l'Oix, un nou aparcament públic. El dilluns 20, l'Ajuntament de Benidorm i l'empresa Llorente Bus, adjudicatària del transport urbà subscriuran un conveni, mentre que el dimarts es presentaran les inversions realitzades en transport públic, així com les imminents novetats en marquesines i parades per a millorar i ampliar la informació als usuaris.

La Setmana de la Mobilitat es tancarà el dimecres amb la celebració del Dia sense Cotxes i un Consell de Mobilitat en el qual es donaran a conéixer les actuacions que es desenvoluparan amb una subvenció procedent del Ministeri per a un projecte de baixes emissions i un altre de creació de més aparcaments dissuasoris.

Sobre els eixos de la Setmana Europea de la Mobilitat, l'edil ha insistit que "el món i les ciutats hem de canviar per qüestions de sostenibilitat i canvi climàtic. Totes les administracions superiors basen les seues polítiques en mobilitat sostenible i Benidorm sempre ha sigut i és pioner en esta matèria i per això prenem la bandera de reivindicar-ho i dur-ho a terme".

Audios relacionados
Semana de Movilidad Joserra 01
Audio file
Audios relacionados
Semana de Movilidad Joserra 02
Audio file
Audios relacionados
Semana de Movilidad Joserra 03
Audio file