EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

05:17 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La via, que compta amb totes les infraestructures hidràuliques renovades, es convertirà en un bulevard per a arribar al futur centre comercial

Benidorm finalitza les obres de Beniardà amb l'asfaltat i pintura de l'avinguda i adjacents

15 febrer 2024
Benidorm finaliza las obras de Beniardá con el asfaltado y pintura de la avenida y sus adyacentes

L'Ajuntament de Benidorm ha iniciat hui l'última etapa de les obres de renovació i millora d'infraestructures en l'avinguda Beniardà, una fase que consistirà en l'asfaltatge de la part baixa de l'avinguda, dels encreuaments i passos de vianants amb els carrers adjacents i de la pintura de la senyalització horitzontal en pràcticament tota la via.

El gruix de l'obra de l'avinguda Beniardà ja ha finalitzat i ara només queden "les rematades finals per a deixar l'avinguda en les millors condicions i amb una imatge concord a la ciutat", ha indicat el regidor de Cicle de l'Aigua, José Ramón González de Zárate, que ha visitat hui els treballs acompanyat pel regidor de Mobilitat i Espai Públic, Francis Muñoz, i pels responsables d'Hidraqua i de l'empresa que realitza les labors d'asfaltatge.

González de Zárate ha destacat que esta actuació ha comportat la renovació de totes les infraestructures hidràuliques, les voreres i el mobiliari en tots els carrers del barri. "En totes excepte al carrer Orxeta, el projecte del qual escometrem en molt poc temps" ha matisat. L'edil també ha demanat disculpes per les molèsties generades i ha aclarit que "les labors de fressat cal fer-les durant el dia, malgrat alguna queixa, perquè a la nit molestaria a tots els veïns". D'igual mode ha indicat que "no s'han produït greus problemes de trànsit, excepte alguns moments puntuals que han coincidit amb l'entrada de centres escolars".

La previsió és que a la fi de la setmana vinent tots els treballs estiguen acabats. Esta setmana es realitzaran els d'asfaltatge i la que ve la pintura i senyalització horitzontal. "Estem al costat dels veïns i de les seues peticions i fent un bulevard que serà l'entrada al futur centre comercial, de manera que la gent puga pujar caminant" explicava González de Zárate. "És una obra que es complementa molt bé amb el soterrament de la via. Cal estar satisfets perquè s'han fet les coses bé i s'ha millorat molt la imatge" ha conclòs.

Per part seua, el regidor de Mobilitat, Francis Muñoz, ha precisat que després d'haver acabat les obres en el subsol de l'avinguda i dels carrers adjacents "ara recuperem el ferm i donem accés a totes les zones". Muñoz ha indicat que la setmana vinent "es posarà punt final amb la senyalització horitzontal i el repintat de tots els carrers de manera que es recupera el ferm i es dona accés a les zones, habilitant els passos de vianants i les places per a persones amb mobilitat reduïda que són tan necessàries".

Muñoz, finalment, ha ressaltat que la finalització completa dels treballs suposarà el repintat íntegre de l'avinguda i també ha demanat "disculpes" als veïns i residents "encara que el resultat ho agrairan tant els veïns com els que transiten per l'avinguda".

Audios relacionados
Corte voz 1 González de Zárate
Audio file
Corte voz 2 González de Zárate
Audio file
Corte voz 3 González de Zárate
Audio file
Corte voz 4 Francis Muñoz
Audio file
Corte voz 5 Francis Muñoz
Audio file