EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

13:10 PM

HORA BENIDORM

24ºC

Poc núvol

S 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Estes obres han substituït les voreres per una plataforma única de paviment antilliscant que dona preferència al vianant.

Benidorm finalitza les millores d'accessibilitat i mobilitat de l'entorn del carrer Sant Cristina

17 febrer 2023
Se han sustituido las aceras por una plataforma única de pavimento antideslizante.
Se han sustituido las aceras por una plataforma única de pavimento antideslizante.

La inversió d'esta actuació de l'EDUSI supera el milió d'euros i compta amb una aportació europea de més de 430.000 euros.

Ja han finalitzat les obres de la millora d'accessibilitat i mobilitat al voltant del carrer Santa Cristina, una actuació de l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrador (EDUSI) de Benidorm. Amb esta intervenció s'han substituït les voreres antigues per una plataforma única de paviment antilliscant als carrers de Santa Cristina, Sant Ramon, Sant Marc, Sant Tomàs i l'encreuament amb l'avinguda de l'Aigüera.

"Esta rehabilitació integral de la part alta de l'avinguda l'Aigüera és molt important per a Benidorm," ha explicat hui l'alcalde Toni Pérez. "Continuem cosint la trama urbana de la ciutat, millorant la mobilitat dels veïns amb una plataforma única més còmoda i totalment accessible."

També s'ha renovat la senyalització, que ja marca les places d'aparcament i les zones per als vianants, i s'ha modificat el trànsit, un canvi consensuat amb els veïns. A partir d'ara, els autoritzats i els que tinguen guals d'eixida en Sant Tomàs podran eixir amb els seus vehicles a l'avinguda de l'Aigüera. "Amb estes obres, responem a una reclamació històrica dels veïns d'esta zona i continuem millorant la qualitat de vida d'este barri de Benidorm," ha assenyalat l'alcalde Toni Pérez.

L'actuació de millora ha renovat la xarxa d'aigua amb noves conduccions i la lluminària pública. Gràcies als fons aportats per l'Institut per a la Diversificació i l'Estalvi d'Energia (IDAE), s'ha substituït l'enllumenat per una xarxa LED més sostenible que, com ha explicat Toni Pérez, "reduïx el consum, la petjada de carboni i la factura elèctrica de Benidorm i ens permet avançar en la nostra sostenibilitat integral."

La inversió total de l'actuació de millora de la mobilitat i l'accessibilitat al voltant de Santa Cristina ascendix als 1.052.591,96 euros, dels quals la Unió Europea aporta 437.667,74 euros a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER). Estes obres responen a dos objectius estratègics de l'EDUSI de Benidorm: la millora de la mobilitat i la promoció de la inclusió social.

SOBRE L'EDUSI DE BENIDORM:

El Programa Operatiu pluriregional d'Espanya 2014-2020, i del Programa Operatiu de Creixement Sostenible (POCS) impulsen l'estratègia DUSI, de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat, de la qual Benidorm, tal com establix la Resolució de 4 de maig de 2018 publicada en el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) de l'Ordre de la Tercera Convocatòria HFP/888/2017, ha aconseguit optar i aconseguir un finançament de l'ajuda FEDER de 10 Milions d'Euros, a través de la seua estratègia EDUSI BENIDORM.

L'EDUSI BENIDORM està composta per una sèrie d'objectius temàtics, específics, estratègics i operatius, englobats a través de 13 Línies d'Actuació, l'impacte social de la qual, mediambiental, econòmic i urbà sobre la ciutat pretén transformar una àrea urbana delimitada de la ciutat en la qual intervindre i regenerar integralment, en llaures a més de produir un impacte i millora global a la ciutat.

Audios relacionados
#1 Corte de voz de Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
#2 Corte de voz de Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
#3 Corte de voz de Toni Pérez
Audio file