EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

05:39 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Durant estos dies es treballarà en Armada Espanyola, Bon Pastor, Camí de Torreros i Pla del Cuartel

Benidorm finalitza diverses actuacions en la via pública amb l'asfaltat en diferents zones de la ciutat

15 juny 2023
Benidorm finaliza varias actuaciones con el asfaltado de diferentes calles
Benidorm finaliza varias actuaciones con el asfaltado de diferentes calles

L'Ajuntament de Benidorm completa estos dies diverses intervencions que s'han anat executant en les últimes dates en diferents zones de la ciutat, amb la finalitat que totes estiguen finalitzades abans d'iniciar el mes de juliol. Així, s'està procedint a l'asfaltat en vies com Pla del Cuartel i Camí de Torreros, demà es farà el propi al carrer Bon Pastor i este cap de setmana en Armada Espanyola.

En el cas de Pla de la Caserna, la intervenció deriva d'una reivindicació veïnal que es va formular fa alguns mesos. "Està dins del programa d'accessibilitat i cal tindre en compte que és una zona en la qual hi ha un col·legi i molts veïns" ha assenyalat en regidor d'Espai Públic en funcions, José Ramón González de Zárate, que precisava també que en esta via "també es col·locarà nova il·luminació, per la qual cosa s'han deixat les infraestructures preparades per a això".

El mateix succeïx amb el Camí de Torreros, també en la zona de l'Horta, on també hi haurà il·luminació nova i s'han millorat les infraestructures. "Amb estes actuacions estem millorant molts dels camins d'esta important zona de Benidorm, que en molts llocs mancava fins i tot d'il·luminació" ha dit l'edil.

Quant als treballs al carrer Bon Pastor, estos s'iniciaran demà divendres i serviran per a donar per conclosa l'obra de millora de recollida d'aigües pluvials. "Teníem un problema i és que l'aigua de pluja es quedava estancada en molts punts d'este carrer, que ara hem solucionat" ha apuntat González de Zárate. L'asfaltat en esta via posarà el punt final a la intervenció que s'ha dut a terme en les últimes setmanes, encara que està prevista la implantació de la plataforma única per a conferir-li al carrer una prioritat per als vianants.

Finalment, els treballs d'asfaltat en l'avinguda Armada Espanyola també començaran este cap de setmana, segons ha precisat el regidor. Estes labors abastaran el tram comprés entre Jaume I i la rotonda existent en la confluència amb l'avinguda la Vila Joiosa.

Una vegada finalitzada la intervenció, l'avinguda serà de plataforma única, amb prioritat per als vianants, accés per al transport públic i amb entrada per als veïns residents. González de Zárate ha demanat "una mica de paciència als veïns afectats per estes actuacions, però són obres importants per a la ciutat, que ja estan a punt d'acabar".

Audios relacionados
José Ramón González de Zárate. Corte 1
Audio file
Audios relacionados
José Ramón González de Zárate. Corte 2
Audio file