EL TEMPS A BENIDORM ARA

15

16:27 PM

HORA BENIDORM

28ºC

Cel clar

S 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Benidorm exposa a Noruega el seu model de Destinació Turística Intel·ligent

03 març 2020
Benidorm expone  en Noruega su modelo de Destino Turistico Inteligente

Des de gener de l'any passat, moment en el qual Benidorm rebia el certificat que l'acreditava com a primera Destinació Turística del món, la Fundació Visit Benidorm no ha deixat de treballar a fer valdre i divulgar este model innovador de gestió de destinacions turístiques.

Esta setmana li ha tocat el torn al Nord d'Europa, Leire Bilbao, directora de l'ens de promoció mixt s'ha desplaçat a la ciutat de Lillehammer a Noruega, i durant el matí de hui dimarts ha pogut participar com a ponent i al costat de Segittur en la 'Snowball Konferansen' 2020.

La presentació tenia com a protagonista el model de Benidorm DTI enfocant-se en el model espanyol de destinacions turístiques intel·ligents i en diversos exemples de bones pràctiques, destacant en esta part l'exemple de Benidorm i el seu treball de certificació amb l'exemplificació d'accions desenvolupades en cadascun dels eixos; accessibilitat, sostenibilitat, innovació, tecnologia sota la governança de la destinació.

Exemples com la gestió de seguretat amb drons, el wifi a les platges, la Smart Office, les platges accessibles i les eines de big data han sigut els punts que més interés han generat entre els més de 200 assistents que han participat en la conferència.

Després de l'exposició de Benidorm, ha arribat el torn d'Edurne Vidal, Cap de Projecte Direcció d'Investigació Turística de Segittur que ha aprofitat la seua ponència per a donar a conéixer al públic noruec el model nacional de DTI.

Accions com esta són de vital importància per a la Fundació Visit Benidorm que considera necessari dur a terme un continu treball de divulgació d'un model tan pioner i innovador com el de Benidorm com a primera Destinació Turística Intel·ligent certificada del món.