EL TEMPS A BENIDORM ARA

26

10:48 AM

HORA BENIDORM

18ºC

Núvol

S 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

25%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Els Servicis Tècnics ja estan actuant i d'ací a poc temps s'iniciaran les actuacions de més envergadura

Benidorm executa millores en els centres educatius de cara al curs 2021/2022

07 juliol 2021
Imagen del colegio Gabriel Miró

L'Ajuntament de Benidorm realitzarà una sèrie de millores en els centres educatius de la ciutat de cara al curs escolar 2021/2022. La regidora d'Educació, Maite Moreno, ha explicat que "encara que el manteniment de les instal·lacions és constant al llarg del curs, cada any aprofitem este període vacacional d'estiu per a intensificar aqueix manteniment i també per a dur a terme actuacions de més envergadura que no es poden abordar mentre hi ha activitat lectiva i els menors estan en els centres".

Moreno ha detallat que "la brigada de Servicis Tècnics municipals ja està actuant en els primers centres educatius, realitzant reparacions i xicotetes obres de paleta, així com labors de lampisteria, fusteria i electricitat que ens han traslladat els propis col·legis d'Educació Infantil i Primària".

Però a més d'estos treballs, l'Ajuntament invertirà una mica més de 60.000 euros en cinc actuacions en tres col·legis i dos escoles infantils municipals.

Segons ha concretat l'edil, es renovarà el paviment de seguretat de les àrees de joc infantils del col·legi Els Tolls i de l'escola infantil Fontanelles. En tots dos casos s'ha previst a més renovar els elements de joc, mentre que també es repararan els que estan danyats en Les Caletes a més, es faran treballs de reparació en altura en les façanes dels CEIP Puig Campana i Gabriel Miró, on també s'actuarà sobre els canals.

La responsable d'Educació ha explicat que estes cinc actuacions "s'iniciaran a la fi de juliol o principis d'agost" i "estaran finalitzades abans que l'alumnat torne a les aules".

Moreno ha recordat que "de cara al curs escolar que ara acaba d'acabar, l'Ajuntament, com els mateixos centres, va fer un esforç addicional per a adequar i adaptar les instal·lacions als protocols sanitaris enfront de la Covid-19 marcats des de Conselleria". Entre eixes actuacions es troben, per exemple, la creació de nous accessos o ampliació de la grandària dels mateixos en alguns centres per a garantir les distàncies de seguretat en l'entrada i eixida de l'alumnat.