EL TEMPS A BENIDORM ARA

16

21:13 PM

HORA BENIDORM

20ºC

Molt núvol

N 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

10%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El conjunt de valvuleria incorporat procedix de la conducció de Guadalest i ha estat en servici més de 40 anys

Benidorm amplia el Museu de l'Aigua a l'aire lliure amb peces donades pel Consorci de la Marina Baixa

07 juliol 2021
Benidorm amplía el Museo del Agua al aire libre con piezas donadas por el Consorcio de la Marina Baixa

El Museu de l'Aigua a l'aire lliure, situat entorn del Parc de la Séquia Mare, ha ampliat la seua col·lecció amb la incorporació de noves peces donades a l'Ajuntament pel Consorci d'Aigües de la Marina Baixa, segons han informat hui l'alcaldessa en funcions, Ana Pellicer, i l'edil de Cicle de l'Aigua, José Ramón González de Zárate.

L'alcaldessa en funcions ha explicat que "les peces hidràuliques incorporades procedixen de la conducció de Guadalest, la més important del sistema de proveïment de la comarca". Es tracta d'"un conjunt de valvuleria que ha estat en servici durant més de quaranta anys, concretament entre 1972 i 2015". Pellicer ha assenyalat que "estes peces se sumen a les ja instal·lades en el museu, que van ser donades en el seu moment pel mateix Consorci i per l'empresa concessionària Hidraqua i que corresponen a la xarxa proveïment de Benidorm".

Pellicer, que gestiona l'àrea de Patrimoni Històric i Cultural, ha recordat que "este museu a l'aire lliure, situat al costat de l'últim tram que discorre en sòl públic del Reg Major de l'Alfàs, més conegut com la Séquia Mare, és un relat d'un passatge del passat de Benidorm, al mateix temps que il·lustra i realça la important xarxa hidràulica de la ciutat i també de la comarca".

L'alcaldessa en funcions ha indicat que "tant este Museu de l'Aigua, com l'Agrícola situat a continuació, constituïxen un atractiu més per a les persones que passegen per l'entorn del Parc de la Séquia Mare"; i ha agraït al Consorci d'Aigües de la Marina Baixa "la seua generositat en cedir-nos estes peces", que en els últims dies han sigut instal·lades pels Servicis Tècnics municipals.

Audios relacionados
Corte voz 1 Ana Pellicer
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Ana Pellicer
Audio file