EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

14:34 PM

HORA BENIDORM

16ºC

Intervals de núvols

NO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

20%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Les propostes han sigut realitzades pel Club d'Atletisme Benidorm i la Secció de Muntanya del Club Ciclista

Benidorm dissenya els seus senders de muntanya i BTT a través de 42 camins del Moralet

26 novembre 2020
Benidorm dissenya els seus senders de muntanya i BTT a través de 42 camins del Moralet...

El circuit de senderes i bicicleta de muntanya que s'ha dissenyat entre la Ciutat Esportiva Guillermo Amor i el bosc del Moralet travessarà 42 camins i comptarà amb 8 accessos des de Beniardà, Via Parc i La Cala. Així ho ha anunciat hui la regidora d'Esports, Mariló Cebreros, després de la reunió que ha mantingut al costat dels responsables de Participació Ciutadana, Ana Pellicer, i Espai Públic, José Ramón González de Zárate, i representants dels clubs d'Atletisme i Ciclisme de Benidorm.

A principis d'octubre va tindre lloc en la zona de bosc confrontant a les pistes d'atletisme de la Ciutat Esportiva una de les trobades de la campanya 'A peu de carrer', organitzada per la regidoria de Participació Ciutadana juntament amb el Consell Veïnal. En ella es va proposar als clubs esportius que foren ells, com els millors coneixedors del terreny i de la pràctica esportiva, els qui dissenyaren els recorreguts a través de la muntanya. Van acceptar el repte.

En el matí de hui, els representants del Club d'Atletisme i de la Secció de Muntanya (BTT) del Club Ciclista, han entregat a l'Ajuntament les seues primeres propostes que ara hauran de ser supervisades pels Servicis Tècnics Municipals.

Per la seua banda, Ana Pellicer ha assenyalat que la xarxa de senders "veurà la llum en uns mesos". Que els esbossos presentats pels clubs contemplen rutes "que es podran realitzar tant a peu o amb bicicleta" i que comptaran amb tres nivells de dificultat "similars als de les pistes d'esquí: verd, el més senzill; blau, el de dificultat intermèdia; i roig per als més atrevits o tinguen més habilitat amb la bici o amb el 'trail running'". La regidora també ha afegit que esta intervenció serà sufragada pels Fons de Sostenibilitat Turística i els de l'EDUSI (Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integral).

Dijous que ve, 'A peu de carrer' deixarà els despatxos i tornarà al seu hàbitat natural, al carrer. Ana Pellicer ha anunciat que la reunió serà en el matí amb representants del Consell Veïnal i de les associacions de veïns del Cruce i d'avinguda de l'Aigüera.