EL TEMPS A BENIDORM ARA

05

05:12 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El programa planteja un mínim de 56 alumnes, tot i que amb ràtios més baixes per grup per adaptar-se a les instruccions de Sanitat

Benidorm desenvoluparà a partir de juliol una nova edició del Programa de Suport Educatiu d'Estiu (PAEV)

18 juny 2020
Benidorm desarrollará a partir de julio una nueva edición del Programa de Apoyo Educativo de Verano (PAEV)

La Regidoria d'Educació desenvoluparà a partir del juliol el Programa de Suport Educatiu d'Estiu (PAEV) "per ajudar els alumnes i les alumnes de Primària que requerisquen un reforç escolar per iniciar en millors condicions el pròxim curs, sobretot després del desenvolupament de l'últim trimestre sense escola presencial". L'edil de l'àrea, Maite Moreno, ha explicat que "finalment, i després de les noves directrius de les autoritats sanitàries, des de l'Ajuntament portarem a terme este programa municipal, que en esta edició presentarà alguns canvis operatius respecte a anys anteriors per ajustar-nos a la nova realitat generada per la Covid-19".

Així, "des de la Regidoria estem adequant el programa al protocol sanitari per al desenvolupament d'activitats de temps lliure i oci educatiu dirigides a població infantil i juvenil en els municipis de la Comunitat Valenciana' de la Generalitat que, entre altres coses, reduïx el nombre d'alumnes per grup, que quedarà fixat de 8 a 10 en funció del curs, per garantir les distàncies de seguretat".

A falta de determinar la data exacta d'inici del programa, la regidora ha explicat que "oferirem un mínim de 56 places, tot i que estem estudiant fórmules organitzatives que ens possibiliten ampliar el nombre d'alumnes".

El programa es realitzarà al CEIP Ausiàs March i "s'establiran dos torns i horaris, de manera que tres cursos aniran al PAEV de 09.00 a 11.00 hores i els tres restants d'11.30 a 13.30 hores". En estes dos hores de classe diàries, els estudiants de cada curs reforçaran matèries curriculars -com matemàtiques, llengua castellana, valencià i anglés, i treballaran tècniques d'estudi, jocs d'atenció i raonament verbal i matemàtic.

Igual que en edicions anteriors, seran els mateixos centres educatius els que proposen a l'alumnat que necessita reforç i l'Ajuntament el que incorporarà als escolars al programa.