EL TEMPS A BENIDORM ARA

21

06:17 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Totes dos sol·licituds es realitzen a l'empara del Pla +A prop 2023

Benidorm demana a la Diputació dos subvencions per 712.000 euros per a despeses d'energia elèctrica i actuacions de senyalització horitzontal

15 maig 2023
Palau d'sports de Benidorm.

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Benidorm ha aprovat la sol·licitud a la Diputació de dos subvencions a l'empara del Pla +A prop 2023 per valor de 712.017,50 euros. Una petició que té el seu origen en dos propostes del regidor d'Escena Urbana i Obres, José Ramón González de Zárate.

La primera proposta s'emmarca en la Convocatòria de Subvencions d'Infraestructures i Assistència a Municipis del Pla +A prop 2023 de la Diputació i la seua destinació seran les actuacions en matèria de senyalització horitzontal en diversos carrers del terme municipal. En este cas la subvenció sol·licitada puja a 439.738 euros, que és la quantitat màxima que atorga l'ens provincial per a un municipi amb la població de Benidorm. L'Ajuntament ha calculat el cost d'esta actuació en 573.984,38 euros, per la qual cosa l'aportació municipal ascendirà a 134.246,38 euros.

Segons ha explicat el regidor de l'àrea l'objectiu de sol·licitar esta subvenció obeïx a Reforçar la seguretat viària tant de vehicles com de vianants als carrers de titularitat municipal, així com millorar l'accessibilitat universal i sostenible, com hem fet en estos últims anys". La conseqüència d'estes actuacions serà, segons González de Zárate "una millora en la fluïdesa, comoditat i eficàcia de la circulació, així com la reducció del cost social per reducció d'accidents".

D'altra banda, la segona subvenció s'enquadra en la mateixa Convocatòria de Subvencions d'Infraestructures i Assistència a Municipis del Pla +A prop 2023, si bé en este cas es presenta la sol·licitud de subvenció nominativa per a despeses corrents com a ajuntament exclòs del Pla +A prop 2022. Benidorm sol·licita una subvenció de 272.279,50 euros que seran destinats a sufragar les despeses d'energia elèctrica de l'edifici principal de l'Ajuntament i del Palau d'Esports L'Illa de Benidorm de l'any 2022.

Audios relacionados
Corte voz 1 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 González de Zárate
Audio file