EL TEMPS A BENIDORM ARA

21

06:46 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Benestar Social reserva 10.000 euros per a estes subvencions, que seran com a màxim de 3.000 euros per associació

Benidorm convoca les ajudes per a entitats que treballen en l'àmbit de la cooperació internacional

17 agost 2020
Benidorm convoca las ayudas para entidades que trabajan en el ámbito de la cooperación internacional

La Junta de Govern Local (JGL) ha aprovat hui les bases de les ajudes per a entitats sense ànim de lucre de Benidorm que realitzen la seua activitat en l'àmbit de la cooperació internacional en països en vies de desenvolupament. Unes ajudes que es convocaran en els pròxims dies i per a les quals s'han reservat 10.000 euros, segons ha informat hui la regidora de Benestar Social, Ángela Llorca.

Llorca ha indicat que, tal com recullen les bases, "les associacions podran rebre un import màxim de 3.000 euros per les accions de solidaritat i cooperació activa amb els països en desenvolupament que hagen dut a terme en el període comprés entre l'1 de setembre de 2019 i el mateix dia de 2020". Amb este import "volem contribuir a finançar, per exemple, material quirúrgic, de construcció i maquinària que les entitats poden enviar a estos països, o part de la mà d'obra nativa a la qual hagen recorregut per a executar infraestructures projectades per a millorar la qualitat de vida i oportunitats de les zones en desenvolupament en les quals treballen". També, ha agregat, "estes ajudes poden servir per a costejar el desplaçament de menors de països empobrits en conflicte bèl·lic per a estades temporals a Benidorm".

Quant als requisits, les entitats sol·licitants hauran d'estar legalment constituïdes i inscrites en el Registre Municipal d'Associacions de l'Ajuntament de Benidorm, i disposar de seu social o delegació estable i activa a la ciutat.

L'edil de Benestar Social ha explicat que "les ajudes es podran sol·licitar de manera telemàtica una vegada que les bases aprovades hui es publiquen en el Butlletí Oficial de la Província (BOP)". Tant les bases com els requisits i la documentació a aportar podran consultar-se en el Tauler d'anuncis de la Seu Electrònica municipal i en la web www.benidorm.org. Així mateix, la tramitació d'esta subvenció haurà de realitzar-se a través de la Seu Electrònica municipal (https://sede.benidorm.org).

En convocatòries anteriors, es van beneficiar d'estes ajudes entitats locals que realitzen accions a Togo, l'Índia i el Sàhara.

Llorca ha recordat que esta línia de subvencions "se sumen a les convocades per a entitats que treballen en l'àmbit sociosanitari, de la igualtat i de la diversitat funcional, i a les quals es destinen 90.000 euros".