EL TEMPS A BENIDORM ARA

02

10:09 AM

HORA BENIDORM

14ºC

Cel clar

E 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Durant un any realitzaran labors de manteniment d'instal·lacions municipals

Benidorm contractarà 8 jóvens desocupats menors de 30 anys a través del programa EMPUJU

20 novembre 2020
Benidorm contractarà 8 jóvens desocupats menors de 30 anys a través del programa EMPUJU...

L'Ajuntament ha hagut de reajustar la proposta inicial, en haver rebut menys del 40% de la subvenció sol·licitada

L'Ajuntament de Benidorm contractarà durant dotze mesos a huit joves desocupats menors de trenta anys mitjançant el programa EMPUJU-Avalem Joves Plus, cofinançat per la Unió Europea a través del Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil del Fons Social Europeu (FSE) 2014-2020. Per a això, el Consistori ha rebut de LABORA una subvenció de 123.371,46, una mica menys del 40% de l'import sol·licitat, que aconseguia els 371.244,48 euros.

La regidora d'Ocupació i Desenvolupament Local, Mónica Gómez, ha explicat que "amb la subvenció que havíem demanat s'haguera pogut contractar 20 persones. No obstant això, hem hagut d'adaptar i reajustar la nostra proposta inicial a la subvenció que ens han concedit, passant de 20 a huit persones les que finalment podrem contractar".

Gómez ha explicat que "durant un any, les huit persones menors de trenta anys que s'incorporen a la plantilla, faran tasques de manteniment d'instal·lacions municipals"; i ha agregat que "està previst que el programa s'inicie a mitjan desembre".

Segons ha avançat l'edil, "d'ací a poc temps es remetrà a LABORA l'oferta d'ocupació, en la qual es recull els huit llocs demandats", corresponents a l'ocupació 'Mantenidor d'Edificis'. A l'hora d'iniciar el procés de selecció dels candidats, l'Espai LABORA de Benidorm realitzarà un sondeig entre les persones desocupades menors de trenta anys de la localitat inscrites en l'ocupació esmentada. Posteriorment, enviarà a l'Ajuntament un llistat amb els noms dels candidats que participaran en el procés de selecció.

La responsable d'Ocupació i Desenvolupament Local ha explicat que "les persones interessades a participar en el procés de selecció hauran d'estar registrats en LABORA com a demandants d'ocupació i inscrites en l'ocupació esmentada de 'Mantenidor d'edificis'". A més, han d'estar inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, un tràmit que poden completar 'online' a través de l'enllaç: https://garantiajuvenil.sepe.es/nuevasolicitud.