EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

03:39 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament inicia l'adequació de les instal·lacions, que suposa una inversió pròxima als 48.000 euros, que se sumen als ja destinats a altres dependències

Benidorm completa l'accessibilitat de totes les extensions administratives actuant en la de Foietes

21 desembre 2018
Benidorm completa la accesibilidad de todas las extensiones administrativas actuando en la de Foietes

L'extensió romandrà tancada, inicialment, fins al 10 de gener.

L'Ajuntament de Benidorm ha iniciat les obres d'adequació de l'extensió administrativa municipal de Foietes-Colònia Madrid, que una vegada finalitze l'actuació serà totalment accessible. La regidora d'Extensions Administratives, Ma Jesús Pinto, ha assenyalat que «en els últims tres anys hem intervingut en totes les extensions administratives de la ciutat, posant al dia les instal·lacions i fent-les completament accessibles». De fet, «la de Foietes era l'única extensió que encara presentava alguna barrera arquitectònica».

Pinto ha explicat que «estes obres d'adequació han suposat una inversió pròxima als 48.000 euros, que servirà per a actuar sobre l'accessibilitat, el paviment, la fusteria exterior, el pintat de les instal·lacions, la impermeabilització de la coberta i la climatització».

A causa d'estes obres, l'extensió administrativa de Foietes-Colònia Madrid, situada en la part alta de l'avinguda Beniardà, romandrà tancada durant diverses setmanes. Mentrestant, les persones que requerisquen algun tràmit o gestió municipal hauran d'acudir a l'extensió dels Tolls-Salt de l’Aigua, en l'avinguda d'Andalusia número 9; mentre que els qui necessiten fer ús del servici PROP de la Generalitat Valenciana podran fer-ho a partir del 2 de gener en les dependències centrals de l'Ajuntament, en la Plaça Ses Majestats els Reis d'Espanya.

En principi la reobertura de l'extensió administrativa de Foietes-Colònia Madrid està prevista per al pròxim 10 de gener, si bé esta data podria variar en funció de com evolucionen les obres.