EL TEMPS A BENIDORM ARA

01

21:02 PM

HORA BENIDORM

13ºC

Poc núvol

SO 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Les intervencions milloraran el trànsit rodat i la seguretat viària d'una de les principals entrades a la ciutat per Llevant

Benidorm començarà en els pròxims dies la creació de dos rotondes a Ciudad Real i Derramador i asfaltarà la part alta del Racó

05 maig 2023
Asfaltado

L'Ajuntament de Benidorm, a través de la Regidoria d'Espai Públic, escometrà en els pròxims dies la creació de dos rotondes en el Racó de l'Oix per a la millora de la mobilitat en una zona concorreguda per tractar-se d'un dels principals accessos a la zona de Llevant.

La primera rotonda se situarà en la confluència del carrer Ciudad Real i l'avinguda Bernat de Sarrià amb la finalitat de guanyar en seguretat viària i millorar el trànsit. En opinió del regidor d'Espai Públic i Mobilitat, José Ramón González de Zárate, es tracta d'una actuació "fonamental per a millorar el trànsit i la mobilitat".

Segons ha precisat, la rotonda "permetrà als veïns de tots els carrers de l'entorn tindre accés i eixida sense semàfors ni policia" i ha assegurat que la seua posada en funcionament "dotarà de més fluïdesa i seguretat al trànsit i els residents empraran menys temps que abans a arribar als seus domicilis, i sense semàfors ni retencions".

La segona rotonda es localitzarà en l'encreuament de les avingudes Derramador i Bernat de Sarrià, al costat de l'aparcament dissuasiu de recent creació pròxim a l'hotel Poble. "Les dos rotondes s'iniciaran en pocs dies amb la intenció que estiguen acabades al llarg d'este mes o principis del pròxim" ha assenyalat González de Zárate, que afegia que "li donaran més permeabilitat al trànsit en una entrada a la ciutat per Llevant que registra un important pas de vehicles".

D'altra banda, la Regidoria també ha avançat que en pocs dies també començarà una campanya d'asfaltat en alguns carrers del Racó de l'Oix, en la part alta del barri, que afectarà vies com Viena, Amsterdam, París, Rotterdam o París. "El Racó és una de les prioritats d'este equip de govern, com el demostra les obres ja acabades en carrers com Severo Ochoa o l'asfaltat efectuat a Ciudad Real, l'Ametlla de Mar o Londres" ha afirmat l'edil.

En este cas, la intervenció s'efectua "perquè és necessari donat l'estat de la calçada" ha argumentat el regidor, que reiterava que "cal dedicar molt d'esforç i és el que estem fent amb carrers que ja hem acabat com Berna, Manuel Catalán Chana, Roma o Montecarlo".

Audios relacionados
Corte voz 1 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 González de Zárate
Audio file