EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

01:25 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El Benidorm Fest tindrà gran protagonisme a Malmö amb una gala amb 300 convidats que ha sigut presentada hui a Madrid

Benidorm celebrarà a l'auditori Julio Iglesias una gran festa de l'Euroclub amb motiu del Festival d'Eurovisió

03 abril 2024
Benidorm celebrará en el auditorio Julio Iglesias una gran fiesta del Euroclub con motivo del Festival de Eurovisión

Este divendres s'estrena la nova versió de 'Rabosa' de Nebulossa i Gloria Trevi en les plataformes d'streaming.

L'auditori Julio Iglesias del Parc de l'*Aigüera acollirà una gran festa de l'Euroclub del Benidorm Fest el pròxim 11 de maig amb motiu de la celebració del Festival d'Eurovisió a la ciutat sueca de Malmö. Una cita, la de Benidorm, que organitzen conjuntament RTVE, l'Ajuntament de Benidorm, la Generalitat Valenciana i Fotur. Benidorm, d'esta manera, torna a expressar el seu suport al certamen i congregarà a diversos milers d''eurofans' abans, durant i després de la transmissió del major esdeveniment musical europeu.

La festa, que s'ha donat a conéixer hui a Madrid, començarà a les 16 hores d'eixe dissabte 11 de maig i comptarà amb diversos artistes ja confirmats com Blanca Paloma, Sofía Martín, José Otero, Noan, Mantra, Sharonne o Sofía Coll entre altres. Així mateix, es gaudirà de l'actuació de diversos Dj i pantalles gegants per a seguir les actuacions i el mateix Festival d'Eurovisió.

A més, en el mateix recinte del Parc de l'Aigüera s'instal·laran àrees destinades a 'FanZone', 'Food truck', marxandatge i relaxament perquè els assistents gaudisquen al màxim dels espectacles.

En la capital d'Espanya s'han presentat també hui els actes programats de cara a Eurovisió 2024, en els quals el Benidorm *Fest tindrà un gran protagonisme, així com l'agenda del duo alacantí que representarà a Espanya.

Euroclub del Benidorm Fest

La primera cita serà el dimecres 8 de maig a la sala Inkonst de Malmö, a partir de les 19 hores, amb tres artistes de les tres edicions del Benidorm Fest com a convidats: Varry Brava, Miss Caffeina i Sharonne.

María Eizaguirre, directora de Comunicació i Participació d'RTVE, ha assenyalat que l'objectiu és que "la família del Benidorm Fest acompanye Nebulossa" en el seu camí a Malmö. A més, "és important per al festival anar construint un relat internacional perquè fora es reconega el treball que s'està fent".

Per la seua banda, Jesús Carrobles, regidor d'Esdeveniments de l'Ajuntament de Benidorm, ha coincidit en eixa mateixa idea i ha dit que "esta marca que iniciem fa dos anys no es podia quedar només al Benidorm Fest. Cal consolidar la imatge i començar a vendre'ns fora d'Espanya", que és el que es busca amb l'Euroclub de Malmö. Quant a l'Euroclub de Benidorm, ha explicat que es farà en un recinte molt més còmode, amb entrada gratuïta i pantalles gegants per a seguir la final. "Tant de bo puguem celebrar el triomf de Nebulossa" ha afegit.

Mery Bas i Mark Dasousa, components de Nebulossa, han detallat l'emoció que els produïx el camí recorregut fins ara, amb els seus viatges a Miami i Nova York i la seua col·laboració amb Gloria Trevi. "Estem infinitament agraïdes per tot això" han indicat. "Haver arribat al Benidorm Fest ja era un regal. I en Eurovisió esperem quedar en una bona posició, perquè hi ha molta gent darrere de tot això", han subratllat.

Pel seu costat, la cantant Blanca Paloma ha expressat les seues "moltes ganes de viure-ho des de l'altre costat i poder secundar-los des de Benidorm". Sobre l'experiència i consells que pot transmetre a Nebulossa, ha destacat la importància que "descanseu per a arribar a Malmö amb energia. Este camí us nodrirà moltíssim".

Per part seua, Sofía Coll ha dit estar "encantada de tornar a Benidorm, fer costat a Nebulossa i viure-ho amb tota la intensitat". Sofía Martín coincidia en el desig de "tornar a connectar amb tota la gent a Benidorm". I, finalment, José Otero creia que és "una gran proposta per a celebrar Eurovisió, per a presentar els nostres projectes i continuar promocionant la nostra música".

Estrena de 'Zorra' amb Nebulossa i Gloria Trevi

Diverses fites*eurovisives marcaran el mes d'abril abans del començament del Festival. El primer d'ells serà este divendres, 5 d'abril, data de l'estrena en plataformes d'streaming de la versió de 'Zorra' que Nebulossa i Gloria Trevi van gravar a Miami al febrer.

El duo i l'artista mexicana ja van oferir un avançament, en directe davant 6.000 persones, sobre l'escenari del famós Radio City Music Hall de Nova York el passat 15 de març, tota una fita en la promoció d'una candidatura espanyola per a Eurovisió, que per primera vegada ha travessat l'Atlàntic per a donar-se a conéixer entre el públic llatinoamericà.

Pròximes cites europees

Després de la PrePartyES celebrada este passat cap de setmana a Madrid i en la qual Nebulossa va ser l'amfitrió de les delegacions internacionals d'Eurovisió, el duo estreny l'accelerador en la recta final del seu camí cap a Malmö. Així, les seues pròximes actuacions seran este dissabte, 6 d'abril, a la Barcelona Eurovision Party, i el diumenge 7, en la London Eurovision Party. També actuaran en l'Eurovision in Concert d'Amsterdam el 13 d'abril i a Estocolm el 14 d'abril en la primera edició de la Nordic Eurovision Party. I el 26 d'abril, tancaran la gira europea a Roma.

Festa de comiat de Nebulossa

Abans de l'última parada a Itàlia i pocs dies abans que la delegació espanyola viatge a Malmö, RTVE oferirà un concert gratuït a Madrid el 22 d'abril per a acomiadar en gran a Nebulossa. Serà en el teatre Albéniz, on els alacantins estaran abrigallats en l'escenari per St. Pedro, Angy Fernández, Jorge González, Almácor i Sofía Coll i rebran el suport dels fans i seguidors del Festival