EL TEMPS A BENIDORM ARA

06

04:05 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Temporalment i mentre duren les restriccions per la Covid-19, el servici d'arbitratge està disponible els dijous en la planta baixa de l'edifici consistorial

Benidorm cedix a Labora un espai a l'Ajuntament per a reprendre la prestació de l'SMAC

23 març 2021
Benidorm cedix a Labora un espai a l'Ajuntament per a reprendre la prestació de l'SMAC...

L'Ajuntament de Benidorm ha cedit temporalment a Labora un espai en l'edifici consistorial per al Servici de Mediació, Arbitratge i Conciliació (SMAC), possibilitant així la seua represa. Segons ha explicat l'alcalde, Toni Pérez, "hem posat a la disposició de l'SMAC la denominada 'Sala d'Investigadors', situada en la planta baixa de l'edifici consistorial, en reunir les dimensions i característiques necessàries per a la prestació del servici en les condicions de seguretat sanitària que establix la normativa enfront de la Covid-19".

Toni Pérez ha indicat que "les dependències en les quals s'estava prestant l'SMAC eren reduïdes i no complien els requisits sanitaris respecte a l'aforament, la qual cosa va obligar a suspendre el servici des de la declaració de l'estat d'alarma. Eixes mateixes limitacions d'espai van impedir posteriorment reprendre el servici, just en un moment en què la conciliació i l'arbitratge s'ha mantingut constants o fins i tot a l'alça a causa del tancament i suspensió d'activitat econòmica".

El nou espai cedit per l'Ajuntament, per contra, "compta amb un aforament de fins a huit persones, la qual cosa ha permés recuperar l'SMAC un dia a la setmana, evitant així que la població de Benidorm i de les localitats de la comarca hagen de desplaçar-se fins a Alacant per als tràmits de conciliació i arbitratge laboral".

L'alcalde ha detallat que "es tracta d'una cessió d'ús temporal fins que la situació sanitària faça innecessàries les limitacions d'aforament, moment en el qual l'SMAC retornarà a la seua ubicació habitual". Entretant i des de fa diverses setmanes, el servei s'està prestant tots els dijous, de 08.30 a 15.00 hores, a la Sala d'Investigadors, que s'ha adequat amb mampares i gel hidroalcohòlic.