EL TEMPS A BENIDORM ARA

01

01:10 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament destinarà a estes ajudes 5,5 milions d'euros, que arribaran a les llars més afectades per la pandèmia

Benidorm aprova la 4a remesa de les ajudes municipals a famílies

14 abril 2021
Benidorm aprova la 4a remesa de les ajudes municipals a famílies...

La Junta de Govern Local (JGL) ha aprovat hui la quarta remesa de les ajudes municipals a les famílies, seguint així amb "la dinàmica de resoldre setmanalment una nova tanda d'estes ajudes perquè estos recursos arriben com més prompte millor a les llars de Benidorm que s'han vist més afectades per la crisi econòmica i social derivada de la pandèmia", segons ha informat l'alcalde, Toni Pérez.

Esta quarta remesa ascendix a 94.500 euros i assolix 111 llars beneficiàries, que percebran prestacions que oscil·len entre els 600 i els 1.350 euros. Pérez ha indicat que "les dos primeres remeses ja s'han abonat del tot, mentre que la tercera s'acabarà de saldar al llarg d'esta setmana". Fins hui, la Comissió Tècnica que s'encarrega d'avaluar i valorar les sol·licituds ha resolt favorablement ajudes per un import global de 358.100 euros.

L'alcalde ha recordat que "el pressupost de 2021 recollia d'entrada una dotació de 2,5 milions d'euros per a estes ajudes en partides ampliables". No obstant això, "esta quantia s'incrementarà esta dotació en 3 milions d'euros més, procedents de l'estalvi obtingut en 2020, per la qual cosa la dotació reservada per a ajudar als veïns i veïnes de Benidorm ascendirà de 5,5 milions d'euros".

Toni Pérez ha incidit en què "des de l'Ajuntament continuem prestant el nostre suport a la població que pitjor l'està passant en estos moments, i tractant en la mesura de les possibilitats d'actuar en tots els casos de necessitat, ja siga a través d'estes ajudes directes o bé a través dels recursos i programes de la Regidoria de Benestar Social".

La quarta remesa de les ajudes a famílies 2021 es publicarà d'ací a poc temps en el Tauler d'anuncis de la Seu Electrònica. El termini per a presentar recursos a la denegació de les ajudes municipals a les famílies és de trenta dies des de la publicació de la resolució en el Tauler d'anuncis de la Seu Electrònica. El recurs ha de presentar-se a través de la Seu Electrònica (https://sede.benidorm.org) a través de l'apartat específic per a este procediment. El tràmit per a la presentació d'esmenes també es realitza telemàticament en la mateixa Seu Electrònica.