EL TEMPS A BENIDORM ARA

02

16:28 PM

HORA BENIDORM

14ºC

Cel clar

N 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Els fons procedixen d'una subvenció de la Diputació d'Alacant i arriba als 28 establiments que van tindre clients del programa social

Benidorm aprova el pagament de més d'un milió d'euros d'ajudes a hotels que van participar de l'Imserso en 2022

23 agost 2023
Benidorm aprueba el pago de más de un millón de euros de ayudas a hoteles que participaron del Imserso en 2022

L'import de les ajudes s'establix a raó de 3,30 euros per habitació i dia.

La Junta de Govern Local (JGL) de Benidorm ha aprovat hui l'abonament de les ajudes als hotels de Benidorm que van participar en el programa del *Imserso en 2022 per import d'una mica més d'un milió d'euros; una quantia que es finança íntegrament a través d'una subvenció de la Diputació Provincial d'Alacant. Segons ha informat l'alcalde i president de l'òrgan provincial, Toni Pérez, "en el cas de Benidorm esta convocatòria d'ajudes ha arribat als 28 establiments de la ciutat que l'any passat van rebre clients del programa social de l'Imserso".

Pérez ha recordat que "amb estes ajudes s'ha tractat de compensar en part als allotjaments hotelers que en 2022 van posar les seues instal·lacions a la disposició del programa, encara malgrat el preu excessivament baix que va fixar el Ministeri d'Assumptes Socials". Uns establiments, ha agregat, que "a eixe preu injustificat van haver de sumar a més l'augment generalitzat del cost de l'energia i de tots els béns i serveis".

L'alcalde ha destacat que la negativa del Ministeri a revisar els preus de l'Imserso en els termes que reclamava el sector i uns costos i inflació disparats durant l'any i mig "han tensat molt la situació econòmica dels establiments que participen del programa; situació que ve a corregir-se en part amb estes ajudes de la Diputació que hem gestionat de manera ràpida i diligent des de l'Ajuntament perquè arriben com més prompte millor als hotels de la ciutat".

Les quanties que ingressaran venen fixades pel nombre d'habitacions que van participar del programa. Així, cada establiment ha rebut 3,30 euros per dia i habitació ocupada pel programa Imserso entre febrer i desembre del passat any fins a sumar 1.063.722,60 euros.

Finalment, l'alcalde ha lamentat que "el Govern Central no ha aprés de l'experiència i, després de la gestió en fals dels últims anys, la nova edició del *Imserso fa els seus primers passos generant novament incertesa i preocupació en el sector turístic, ja que novament ens trobem amb preus que no cobrixen despeses i amb un més que previsible retard en la posada en marxa del programa que posa en perill el manteniment de milers d'ocupacions".

Audios relacionados
Corte voz 1 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 Toni Pérez
Audio file