EL TEMPS A BENIDORM ARA

26

22:51 PM

HORA BENIDORM

23ºC

Cel clar

N 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament quasi duplica la superfície d'esta zona d'estacionament

Benidorm amplia l'aparcament dissuasiu al costat de l'estació del TRAM, amb capacitat per a 1.000 vehicles

11 novembre 2020
Benidorm amplia l'aparcament dissuasiu al costat de l'estació del TRAM, amb capacitat per a 1.000 vehicles...

L'Ajuntament de Benidorm està ampliant l'aparcament dissuasiu situat al costat de l'estació del TRAM, que amb esta actuació suma més de 400 noves places d'estacionament fins a aconseguir capacitat per a més d'un miler de vehicles, segons han informat hui l'alcalde, Toni Pérez, i el regidor de Mobilitat, José Ramón González de Zárate. Tots dos s'han desplaçat fins a la zona, una de les principals entrades a Benidorm, per a seguir l'avanç dels treballs d'ampliació, que s'espera que estiguen finalitzats "en els pròxims dies, de manera que l'aparcament ja estiga operatiu el cap de setmana".

L'ampliació de l'aparcament "s'està realitzant cap al nord, aconseguint pràcticament la rotonda que enllaça amb la variant de la N332 i amb l'Estació Potabilitzadora d'Aigua Potable (ETAP)". Es tracta, ha recordat l'alcalde, d'"un sòl de propietat municipal, avantsala del qual serà el nou circuit verd del Moralet que donarà accés al gran bosc que seguix el contorn la ciutat des de Foietes fins a la Cala".

L'alcalde ha indicat que "recentment part de l'espai que ocupava l'aparcament dissuasiu inicial s'ha cedit a Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) perquè construïsca en ell els seus nous tallers". "A canvi d'este espai –ha aclarit–, FGV adequarà el camí d'accés al futur circuit verd, que tindrà un ample de 5 metres". Amb l'ampliació de l'aparcament que s'està realitzant en estos moments "no sols recuperem les places perdudes, sinó que multipliquem quasi per dos la seua capacitat fins a aconseguir les més de 1.000".

Toni Pérez ha recordat que "actualment Benidorm disposa d'una àmplia xarxa d'aparcaments dissuasius d'ús gratuït repartits per tota la ciutat, que amb esta ampliació se situarà per damunt de les 5.500 places".