EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

07:19 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Iberdrola els posa en marxa amb energia 100% verd procedent de fonts de generació neta amb certificat de garantia d'origen renovable (GdOs)

Benidorm activa dos nous punts de recàrrega ràpida per a vehicles elèctrics

20 agost 2020
Benidorm activa dos nuevos puntos de recarga rápida para vehículos eléctricos

Iberdrola ha posat hui en marxa dos nous punts de recàrrega per a vehicles elèctrics a Benidorm. Les noves infraestructures, disponibles les 24 hores del dia, se situen en l'avinguda d'Europa i en avinguda de l'Aigüera, al costat de la plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya.

Cadascun dels nous punts de recàrrega està compost per dos carregadors ràpids de 50 quilowatts (kW) que permetran realitzar la recàrrega simultània de quatre cotxes en qualsevol moment del dia.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, acompanyat pel regidor de Mobilitat José Ramón González de Zárate, el delegat Comercial d'Iberdrola en la Comunitat Valenciana, Joaquín Longares, i el delegat Institucional de la companyia elèctrica, Ibán Molina, ha visitat les instal·lacions i han pogut comprovar el seu funcionament.

Entre les novetats dels nous equips, els responsables d'Iberdrola han destacat que els usuaris podran recarregar els seus vehicles elèctrics amb energia 100% verd, procedent de fonts de generació neta que, a més, compta amb certificats de garantia d'origen renovable (GdOs).

Tots dos punts inaugurats este matí estan localitzats en l'App de Recàrrega Pública Iberdrola, l'única a Espanya que incorpora informació verificada de tots els carregadors de vehicles elèctrics, tant els de la mateixa Iberdrola, com els d'altres operadors. A través d'esta App es geolocalitza el carregador, es comprova la seua operativitat en temps real i fins es pot reservar l'acció de recàrrega: fins i tot pagar el servici des del mòbil.

Benidorm disposa de 7 punts de recàrrega semiràpida i els dos acabats d'inaugurar d'Iberdrola de recàrrega ràpida procedent de fonts de generació neta, D'ací a poc temps, Benidorm sumarà un nou punt de recàrrega en avinguda de la Vila Joiosa i altres dos en els nous desenvolupaments urbanístics de Llevant i Ponent. Amb l'entrada en vigor del contracte de mobiliari urbà s'ampliarà el nombre de punts de recàrrega en funció de les propostes dels licitadors.