EL TEMPS A BENIDORM ARA

06

12:41 PM

HORA BENIDORM

15ºC

Intervals de núvols

C 0km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

45%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Les classes començaran la segona quinzena de setembre i finalitzaran al maig

Aula d'Idiomes, cursos d'anglés, francés i espanyol per a estrangers a Benidorm

05 setembre 2022
Educación Curso Idiomas

L'Ajuntament de Benidorm, a través del programa 'AD'I' oferix cursos d'anglés, francés i espanyol per a residents estrangers en diferents nivells.

La Regidoria d'Educació ha obert la matrícula del programa municipal 'AD'I', Aula d'Idiomes, en el qual es podran cursar els nivells d'anglés A1 (principiant) i A2 (elemental); francés (elemental); i espanyol per a estrangers, A1, A2 i B1 en les modalitats de destresa oral, destresa gramatical i DELE (preparació per al diploma d'espanyol com a llengua estrangera). Així ho ha anunciat la regidora responsable de l'àrea, Maite Moreno.

L'edil ha posat l'accent que els cursos d'anglés "s'impartiran a través de la plataforma beEnglish Lab en línia de la Universitat Miguel Hernández" que "certificarà" als alumnes que superen el curs.

Moreno ha precisat que fins al 15 de setembre, les persones interessades "es podran inscriure a l'Ajuntament, en el Departament d'Educació, en la tercera planta de l'edifici". Els cursos començaran la segona quinzena de setembre i finalitzaran al maig de l'any pròxim.

L'Aula d'Idiomes és un servici dirigit a persones majors de catorze anys que desitgen adquirir suficients coneixements d'altres idiomes per a poder comunicar-se en situacions quotidianes. Se situa en l'edifici municipal annex al CEIP Leonor Canalejas, del carrer Escoles.

Per a més informació, es pot consultar la web municipal www.benidorm.org o telefonar al 966 815 471.