EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

10:00 AM

HORA BENIDORM

13ºC

Poc núvol

S 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Les 158 noves sol·licituds ateses, corresponents a la remesa número 20, rebran 132.250 euros

Aprovada una nova remesa d'ajuda a famílies

18 setembre 2020
Aprobada una nueva remesa de ayuda a familias

La Comissió de Valoració d'Ajuda a Famílies per la Covid-19 ha efectuat la proposta de la remesa número 20 i la Junta de Govern local ha aprovat hui una partida de 137.250 euros, amb càrrec al pressupost vigent, per a atendre 146 sol·licituds i a 12 recursos de sol·licitants d'ajudes.

Les quantitats beneficiades oscil·len entre els 600 i els 1.350 euros i s'ajusten a les bases de 14 d'abril de 2020.

El 28 d'agost, l'Ajuntament de Benidorm injectava 500.000 € al capítol d'ajudes municipals a famílies, la finalitat de les quals és a pal·liar els efectes econòmics i socials derivats de la crisi de la Covid-19 i per a atendre les sol·licituds pendents de resolució atés que pràcticament, en aqueixa data, s'havien consumit ja els 1,4 milions d'euros que es van destinar en principi a estes ajudes, que amb la remesa de hui ja han arribat a quasi 1.600 famílies.

Ja va avançar l'alcalde llavors que encara serà necessari un altre mig milió d'euros de dotació per a arribar al doble de famílies actualment ateses, que són les més afectades, en funció de les previsions de l'equip de Família. Amb estes aportacions la inversió municipal en este concepte aconseguirà els 2,4 milions d'euros.

Les ajudes directes a famílies són un compromís de l'equip de Govern de l'Ajuntament de Benidorm que se sumen a les iniciatives que s'han desenvolupat per part de l'executiu municipal des del minut un de la crisi social i econòmica generada per la pandèmia i que ja s'han materialitzat també en ajornaments de pagaments i fraccionament dels mateixos per a llicències i liquidacions emeses per l'Ajuntament, la suspensió del cobrament de rebuts per serveis municipals educatius i esportius així com en l'Impost de Vehicles de Tracció Mecànica (ITVM) la taxa de fem els rebuts del qual no s'han girat.

Les ajudes concedides hui, remesa 20, estan dirigides a persones o unitats familiars que no disposen d'ingressos suficients per a afrontar les despeses derivades de l'actual situació d'emergència. Les ajudes es concedixen per un període de tres mesos i l'import mensual serà de 200 euros per a la unitat de convivència formada per una persona, a la qual se sumaran 50 euros per cada membre més de la citada unitat.

Etiquetes