EL TEMPS A BENIDORM ARA

02

05:03 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El programa KIT DIGITAL subvenciona amb fons FEDER la implantació de solucions que permeten la digitalització de petites empreses, microempreses i autònoms

Ajuntament i Oficina Accelera PIME de FEMPA organitzen el 6 d'abril una jornada sobre ajudes a la digitalització per a empreses locals

30 març 2022
Kit Digital

L'Ajuntament de Benidorm i l'Oficina Accelera PIME de FEMPA (Federació Empresarial del Metall de la Província d'Alacant) han organitzat el pròxim 6 d'abril una jornada per a informar i assessorar el teixit comercial i empresarial de la ciutat sobre les ajudes europees dirigides a la digitalització d'autònoms, PIMES i emprenedors. Unes ajudes de fons FEDER que es gestionen tant des del Govern Central com des de la Generalitat.

Les Oficines Accelera PIME posades en marxa en tota Espanya per Red.es, entitat pública adscrita al Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital a través de la Secretaria d'Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial, compten amb un pressupost global de 8 milions d'euros, dels quals Red.es aportarà 6,3 i les entitats beneficiàries la resta. Les actuacions estan cofinançades amb fons FEDER de la Unió Europea, en el marc del Programa Operatiu pluriregional d'Espanya FEDER 2014-2020 (POPE) sota el lema 'Una manera de fer Europa'.

En la jornada es prestarà especial atenció al programa d'ajudes KIT DIGITAL, que subvenciona la implantació de solucions de digitalització, afavorint que les petites empreses, microempreses i autònoms facen este pas. En funció del volum de treballadors, KIT DIGITAL preveu ajudes que van des dels 2.000 als 12.000 euros.

La regidora d'Innovació i Fons Europeus, Aida García Mayor, ha convidat a les entitats empresarials, empresaris i autònoms de Benidorm "a participar d'esta jornada per a conéixer de primera mà els detalls d'estes ajudes que suposen una gran oportunitat per a guanyar competitivitat en un mercat que cada vegada més digitalitzat".

Esta jornada, gratuïta i d'una hora de duració, donarà principi a les 10.00 hores en la 5a planta del centre municipal El Torrejó. L'alcalde, Toni Pérez, serà l'encarregat d'obrir esta jornada, en la qual també intervindrà el president executiu de FEMPA, Luis Rodríguez, i en la qual el director de l'Oficina Accelera PIME de FEMPA, Carlos Timoner, explicarà el contingut i abast d'estes ajudes.

Les persones interessades a assistir a esta jornada poden inscriure's en: https://www.fempa.es/noticias/actualidad/jornada-informativa-oap-fempa-….

Rodríguez ha assenyalat que "el Pla de Digitalització de Pimes 2021-2025 compta amb una dotació de més de 3.000 milions d'euros de pressupost" i "és una oportunitat única i irrepetible per a millorar la productivitat de les empreses i crear nous nínxols de mercat".

Per part seua, García Mayor ha incidit en què "estes ajudes finançades amb fons europeus venen a afavorir la digitalització empresarial i comercial, una qüestió que també ocupa a este Ajuntament, que en els pròxims mesos desplegaran el projecte 'Phygital', enfocat a impulsar el turisme de compres en zones comercials i que planteja avançar en la transformació digital dels establiments de huit carrers i avingudes del centre urbà". Un projecte, ha recordat, que ha obtingut una subvenció de 165.326,52 euros del Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç i que aconseguirà a 550 establiments potencials de Benidorm.

Proximitat comarcal i local

FEMPA, present a la província des de 1977, presenta en l'actualitat una salut associativa immillorable en prestar el seu coneixement, experiència i serveis als més de 2.000 associats de tota la província. Si bé les seues instal·lacions es troben en el Polígon Industrial Agua Amarga, la Federació compta a la comarca amb prop de 350 empreses associades, estant les jornades sobre ajudes europees dirigides a totes les empreses i autònoms, qualsevol que siga el seu sector, donat el caràcter transversal de l'Oficina Accelera PIME.

Audios relacionados
Corte voz 1 Aida García Mayor
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Aida García Mayor
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Aida García Mayor
Audio file