EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

04:47 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

144 jóvens de 10 a 16 anys han participat durant els mesos de juliol i agost en el 'Programa Estiu' de Joventut

24 agost 2023
144 jóvenes de 10 a 16 años han participado durante los meses de julio y agosto en el ‘Programa Verano’ de Juventud

Al llarg dels mesos de juliol i agost, 144 joves d'entre 10 i 16 anys han participat en el 'Programa Estiu 2023' que anualment organitza la Regidoria de Joventut i que s'ha desenvolupat per quinzenes en les instal·lacions del CEIP Leonor Canalejas. L'alcalde, Toni Pérez, i la regidora de l'àrea, Ana Soliveres, han compartit impressions amb l'últim grup de participants, que finalitza l'activitat el pròxim 1 de setembre.

Tal com ha recordat l'edil, este 'Programa Estiu' és "una iniciativa basada en l'oci educatiu, de manera que els joves aprenen divertint-se a través d'activitats molt diverses com a tallers, eixides culturals, jocs, esports, cinefòrums o treballs d'intel·ligència emocional".

A més, "amb este programa oferim a les famílies una opció de conciliació durant l'època estival que se suma a la resta d'activitats i programes impulsats i secundats per les Regidories d'Educació i Esports i que també han recollit uns números d'assistència molt elevats".

El 'Programa Estiu' de Joventut s'ha desenvolupat de dilluns a divendres en horari de 09.00 a 14.30 hores en tres períodes: del 17 al 28 de juliol, del 31 de juliol a l'11 d'agost i, finalment, del 21 d'agost a l'1 de setembre. En cada període s'han habilitat 48 places, dividides en grups de 12 menors. El cost de participació ha sigut de 30 euros per participant, gràcies a les aportacions de l'Ajuntament i de l'IVAJ (Institut Valencià de la Joventut).