EL TEMPS A BENIDORM ARA

15

03:13 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA
Sr. D. Antonio Pérez Pérez

Sr. D. Antonio Pérez Pérez

Alcalde
Alcaldia Y Turisme
PP

Antonio Pérez Pérez va néixer a Benidorm el 2 de juny del 1968. És pare des del 2015.

Després de cursar l'Educació General Bàsica al Col·legi Públic Leonor Canalejas, va realitzar el batxillerat i el COU a l'I.E.S. Pere Mª Orts i Bosch de Benidorm, moment en què comença a implicar-se en la representació de diversos moviments juevnils: Grup Scout Horizontes, Consell Local de la Joventut de Benidorm i NN.GG. del Partit Popular.

Posteriorment va cursar Relacions Laborals a la Universitat d'Alacant, compaginant estudis amb el seu treball a la Caixa d'Estalvis de la Mediterrània fins al 1992, data en què s'incorpora al Departament de Joventut de l'Ajuntament de Benidorm com a assessor.
És membre del Comitè Ejectiu Local del Partit Popular de Benidorm des de 1992, sent Secretari General de Noves Generacions de Benidorm fins a Juliol de 1995, assumint la Vicesecretaria de Relacions Institucionals i Comunicació en el període 2006-2012 i des de 2012 la Portaveu del Partit Popular de Benidorm.

Regidor electe pel Partit Popular en els comicis de 1995, ha estat titular a l'Ajuntament de Benidorm de les Delegacions de Joventut, Personal i Organització i Gestió de Recursos Humans fins a l'any 2007, assumint el 1999 també Educació i el 2003 la Portaveu del Grup Municipal, que va mantenir i compagin00.

Des d'aquella data, en què el govern popular de Benidorm va viure una moció de censura, i fins al maig del 2015, va exercir de Portaveu de l'oposició.

Des de juny de 2015 és alcalde de Benidorm i membre de les juntes directives provincial, regional i nacional del Partit Popular.

Entre les seves aficions: llegir, parlar, escoltar, la música i caminar, cinc coses que procura fer sempre que pot.

Regidories relacionades

Dades de Contacte

Descripción
Sr. D. Antonio Pérez Pérez
E-mail
alcaldia@benidorm.org